Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Razbunarea gemenilor – The Boondock Saints (1999) Online Subtitrat


Regia: Troy Duffy
Actori: Willem Dafoe, Sean Patrick Flanery, Norman Reedus
Anul: 1999
Gen: Actiune, Crima, Thriller
Durata: 108 minute
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Razbunarea gemenilor – The Boondock Saints (1999)

In Boston, doi frati gemeni irlandezi din Razbunarea gemenilor – The Boondock Saints, profund credinciosi, decid in numele dreptatii, sa-i razbune pe toti cei terorizati de mafie. Ageri, buni luptatori, ei ucid fara mila mai multi mafioti periculosi. De ce nu intreprinde nimic ofiterul FBI insarcinat cu ancheta, aflat mereu pe urmele lor?

Se spune ca sindromul Tourette se intalneste in cca trei cazuri la mia de locuitori. In decursul vietii categoric cunosti si ai contact cu cel putin de cateva mii de oameni, fara a intalni macar unul suferind de aceasta tulburare. Statistica din Razbunarea gemenilor – The Boondock Saints, asta e pusa si mai tare sub semnul interbarii daca mai disucuti cu cativa prieteni care la randul lor au cunoscut sau avut contact cu alte sute sau mii de indivizi etc. De mentionat ca in realitate nu atat sindromul per ansamblu, cat unul dintre simptomele sale – coprolalia – este popular, dar asta e un detaliu lipsit de importanta.

Sarind peste categoriile sociale inferioare; peste cei lipsiti de educatie/maniere si care ar putea fi usor de suspectat in privinta acestei dereglari; trecem la filme; unde acest sindrom este mult mai frecvent decat incidenta sa sociala reala (sau morbididatea efectiva). Intrebarea ramane totusi de ce fascineaza atat de mult vulgaritatea patologica incat sa tebuiasca sa o folosim in cel mai neverosimil si mai cliseu mod cu putinta; fie ca e vorba de comedii fie nu?