The Big Sick (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Michael Showalter
Actori: Zoe Kazan, Holly Hunter, Ray Romano, Kumail Nanjiani
An: 2017
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 8.1


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Big Sick

Filmul se bazeaza pe relatia dintre un comedian pakistanez si o studenta in ultimul an, care se indragostesc pe masura ce apar conflicte cauzate de diferentele culturale dintre ei. Cand Emily contracteaza o boala misterioasa, Kumail se simte fortat sa se confrunte cu parintii ei, cu asteptarile familiei sale si cu sentimentele sale adevarate. Din distributie fac parte Kumail Nanjiani, Zoe Kazan si Holly Hunter.

Ce e mai important? Al tău semnificativ sau familia ta? Aceasta poate fi o întrebare provocatoare când vine vorba de dezvoltarea ta ca ființă umană. În timp ce nu spune multe despre tine și cum reacționezi la oameni, cu siguranță spune ceva despre personalitatea lor. În cazul în care ei se confruntă cu iubitul lor, atunci ei sunt dispuși să se ferească de gloanțe și rareori să aibă grijă de opiniile altor persoane. Dacă au ales familia, atunci au o mulțime de credințe în valorile clasice nu doresc să piardă o posibilă plasă de siguranță de la părinții lor.

În calitate de tip alb de la o familie de clasă mijlocie, trebuie să îmi procesez gândurile dacă voi merge împotriva părinților mei. Nu-mi pot imagina cât de greu trebuie să fie pentru cei din medii cu fundaluri mai groase. Un bun prieten al meu se căsătorește într-o familie mexican-catolică, în ciuda faptului că nu este religios. Mi-a spus că ia luat o vreme să câștige familia mireselor și să fie acceptată în tradițiile lor. Un alt prieten al meu sa căsătorit cu un afro-american, în ciuda unei rezistențe din partea familiei sale. Astăzi, îi cunosc ca fiind una dintre cele mai iubitoare familii din jur. Big Sick examinează dragostea și contravine tradițiilor.