The Barbarians (1987) Film Online Subtitrat


Regia: Ruggero Deodato
Actori: David Paul, Peter Paul, Richard Lynch
An: 1987
Gen: Aventura, Fantezie
IMDB: 4.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review The Barbarians (1987)

Tinerii orfani Kutchek si Gore sunt adoptati de un trib de clovni, jongleri si animatori…

Daca reusim sa ne izolam de nostalgia care ne cuprinde cand vizionam acest film The Barbarians online subtitrat, majoritatea dintre noi vazandu-l pe caseta VHS la video inchiriat cum obisnuiam eu sa fac de exemplu in perioada de trista amintire, filmul isi pierde probabil cam toata stralucirea. Este un film de categoria…. C, daca e sa fim realisti si asta bineinteles cu indulgenta celor care citesc acest review si care accepta aceasta noua categorie inventata acum pe loc doar ca sa exprime mai bine ceea ce vreau acum sa spun.

Totusi; chiar daca filmul The Barbarians online subtitrat nu pare sa aiba mai nimic din elementele esentiale ale unei ecranizari; adica nici personajele nu sunt conturate de nicio culoare; dialogurile sunt praf; povestea este o schita prostuta rau; iar decorurile si regia sunt atat de nereusite si de low cost incat pot pierde chiar si o competitie cu o piesa de teatru instrumentata de doamna invatatoare la clasele primare… spuneam ca totusi; pentru ca exista si acest totusi; cei doi frati reusesc in tot acest fiasco general sa fie placuti prin ei insisi.

Sunetele pe care le scot; felul in care vorbesc si maniera libertina in care interpreteaza ii fac simpatici si filmul reuseste sa se salveze in extremis; devenind dintr-un film imposibil de vizionat un film de timpul liber si la care daca il ai si pe junior langa tine; (obligatoriu baiat – sa-mi fie cu iertare dar asta e adevarul); vizionarea devine chiar agreabila.

PortalulTauTV.com
The Barbarians (1987) Online Subtitrat in Romana
The Barbarians (1987)
Editor's Rating:
3