The Bad Guys (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Carlos Rincones
Actori: Glen Powell, Mekenna Melvin, Erik Stocklin
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 7.3


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Se lucreaza la subtitrare!


Review The Bad Guys (2018)

În timpul unei călătorii de întoarcere în casa lui din copilarie, un regizor de vârf se confruntă cu ansamblul acumulat al prietenilor săi din vechiul oraș – nici unul nu știe că intenționează să-și facă averea în afara traumei comune a copilariei, care le-a împărțit toate cu ani în urmă. În timpul unui weekend de reminiscență și regret alimentat de alcool, excentricul de 20 de ani a deschis răni vechi, face noi greșeli și conștientizează că consecințele tinereții vă pot urmări până la maturitate.

Deci; de ce e vorba? Povestea The Bad Guys online subtitrat; povestea și actul care se simțeau departe de a acționa. În film; în timpul unei scurte călătorii înapoi în casa lui din copilarie; un filmar în devenire (Stocklin) se confruntă cu ansamblul acumulat al prietenilor săi din orașul vechi – nici unul nu știe că intenționează să-și facă averea în afara copilariei comune traume care le-a împrăștiat toți acei ani în urmă. În timpul unui weekend de reminiscență și regret alimentat de alcool; excentricul de 20 de ani a deschis răni vechi; face noi greșeli și conștientizează că consecințele tinereții vă pot urmări până la maturitate.

Dovedind; nu poți să te duci acasă și să te aștepți să o găsești așa cum ai lăsat-o. Viața și personajele ei progresează și ele. Împușcat împușcat în valea râului Hudson; sezonul devine și un personaj în sine.

Carlos Rincones (scriitor; producător; regizor) și-a început cariera; colaborând cu Robert Rodriguez ca artist Vfx la Troublemaker Studios. A produs prima sa piesă; Blacktino; în 2010; care a avut premiera la SXSW.