The Amazing Spider Man 2 (2014) Online Subtitrat


Titlu Romania: Uimitorul Om-Paianjen 2
Gen: Actiune, Aventura, SF
Producator(i): Alex Kurtzman , Roberto Orci
IMDB: 6.7
Regia: Marc Webb
Actori: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Uimitorul Om-Paianjen 2 – The Amazing Spider Man 2

După cum se știe, cel mai important conflict al Omului-Păianjen a fost dintotdeauna cu el însuși. Lupta dintre îndatoririle obișnuite ale lui Peter Parker și responsabilitățile ieșite din comun ale Omului-Păianjen. Însă lupta cea mai mare este abia pe cale să înceapă.

Pentru Peter Parker (Andrew Garfield), nimic nu e mai minunat decât să sară de pe un zgârie-nori pe altul. Să fie considerat un erou și să aibă o iubită ca Gwen (Emma Stone). Dar toate acestea au un preț: Spider-Man e singurul care își poate proteja concetățenii și New York-ul de indivizii rău-intenționați. Si periculoși care amenință orașul. De data aceasta, el are de înfruntat un adversar mult mai puternic decât el. Pe nume Electro (Jamie Foxx). Odată cu reapariția vechiului său prieten, Harry Osborn (Dane DeHaan). Peter realizează că toți dușmanii săi au un punct în comun: laboratoarele OsCorp.


Review Uimitorul Om-Paianjen 2 – The Amazing Spider Man 2

Noua serie ”The Amazing Spider-Man” nu și-a propus să imite trilogia ”Spider-Man” a lui Sam Raimi; ci să recreeze universul cinematografic al Omului-Păianjen într-un stil propriu; preluând mai mult din benzile desenate și mai puțin din ceea ce apăruse deja în filme. Diferența artistică între cele două serii este destul de mică; iar filmele regizate de Marc Webb sunt interesante și își păstrează succesul la public.

Uimitorul Om-Paianjen 2 – The Amazing Spider Man 2 al doilea film al noii serii; continuă aventurile Omului-Păianjen într-un context destul de complex; cu multiple fire epice și cu numeroase personaje noi (precum Electro; Green Goblin; Rhino sau The Gentleman). Creșterea duratei filmului nu rezolvă problema; astfel că acțiunea este dezvoltată mai mult pe orizontală decât pe verticală; ceea ce se traduce în secvențe de acțiune numeroase; schematism în creionarea personajelor și reducerea conflictelor emoționale în dauna celor fizice.

Scenariul supraîncărcat este principalul neajuns al lui Uimitorul Om-Paianjen 2 – The Amazing Spider Man 2 determinând o narațiune nefocalizată ce riscă să se uite ușor. Secvențele de acțiune sunt însă bine realizate din punct de vedere tehnic; efectele vizuale impresionează plăcut; iar scânteile produse de relația cu năbădăi dintre personajele interpretate de Andrew Garfield și Emma Stone contribuie la succesul comercial al filmului; compensând minusurile pe care le-am menționat anterior.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
The Amazing Spider Man 2 (2014)
Nota film
41star1star1star1stargray