The Alienist (2018) Serial Online Subtitrat


Actori: Daniel Brühl, Dakota Fanning, Luke Evans
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Drama, Mister
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Alienist SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:


Sinopsis The Alienist

Aşadar, începem anul în forţă cu The Alienist (TNT) care o să ni-i aducă pe Luke Evans, Dakota Fanning (super!) şi Daniel Brühl într-un serial dintr-un gen pe care îl vedem foarte puţin pe micul sau mare ecran: historical crime drama (acţiunea se desfăşoară la finalul anilor 1890), interesant, nu? Şi, continuăm în februarie cu The Looming Tower (Hulu) care o să te convingă doar dacă îţi spun câţiva actori din distribuţie: Jeff Daniels, Peter Sarsgaard, Michael Stuhlbarg sau Alec Baldwin.

Spectacul The Alienist online subtitrat plin de emoție este stabilit în 1896; când o progresie a uciderilor îngrozitoare; dezgustătoare ale curvelor copiilor îl prindă pe New York City. Recent; magistratul de poliție; Theodore Roosevelt (Brian Geraghty); îl cheamă pe analistul criminal – cunoscut și sub numele de alienist – Dr. Laszlo Kreizler (Brühl) și ziaristul John Moore (Evans). Ei s-au alăturat de Sara Howard (Fanning); un secretar cu gât rigid; hotărât să ajungă în mod clar primul criminologist al politiei feminine. Folosind ordinele de dezvoltare a științei creierului și a procedurilor de examinare legală timpurie; această bandă de pariați sociali a pornit să descopere și să surprindă unul dintre primii executori de serie ai lui Gotham.

Douglas Smith; Matthew Shear; Matt Lintz; Robert Ray Wisdom și Q’orianka Kilcher colaborează în co-creare de la Paramount Television. Si studioul Turner Studio T. Jakob Verbruggen și oferă oficial împreună cu Cary Fukunaga. Eric Roth; Hossein Amini; E Max Frye. Steve Golin și Rosalie Swedlin și; în plus; Chris Symes.

PortalulTauTV.com
The Alienist (2018) Online Subtitrat in Romana
The Alienist (2018)
Editor's Rating:
4