Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

The Adventurers (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Stephen Fung
Actori: Jean Reno, Qi Shu, Andy Lau
An: 2017
Gen: Actiune, Aventura, Crima
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Adventurers

Acesta este un remake al filmului “Once A Thief”, un concert al lui John Woo cu absolut A-Listers, cum ar fi Megastar Chow Yun-Fat, inima lui Leslie Cheung și “Marilyn Monroe” HK Cherie Chung. Datorită plăților de talent pe care industria cinematografică a experimentat-o ​​în ultimii ani, acum este din ce în ce mai dificilă pentru un blockbuster care să adune o castă mare de A sau B-Listeri, astfel încât distribuția Aventurierilor cu Andy Lau, Hsu Chi (cu noul soț Stephen Fung la cârma).

Jean Reno, printre altele, este deja unul dintre cele mai importante emisiuni de vară din China, dar chiar și această poveste se deosebește de cea a originalului, care este rușine. Imaginați-vă dacă Pitt, Damon, Roberts au fost înlocuiți cu stele notabile. Dar mai puțin bancabile, în Oceanul Eleven. La fel ca Clooney in Ocean’s Eleven. Personajul lui Andy Lau incepe de asemenea filmul ca parole dupa ce a slujit mai multi ani in inchisoare. Aici, comparația se oprește, deoarece Oceanul este fără îndoială un film mult mai bun.

Aventurierii păstrează configurația originală a celor doi bărbați, de sex feminin, de sex feminin, complimente de Zhang Jingchu. Cre joacă fosta iubită a lui Andy Lau și Jean Reno, al cărui polițist francez îl urmărește pe Andy Lau în Europa. Cea mai mare parte a umorului filmului este oferită de actorul Sha Yi. Care descrie perfect superficialitatea personajului “tu hao” aka “Nouvelle Riche”, care cade ușor pradă frumuseții uimitoare a lui Hsu Chi.

Cu toate acestea, o mare parte din luminile sale erau lingvistice, iar eu însumi eram un chinez nativ. Mă îndoiesc dacă acestea ar trece la audiența de limbă engleză.