The 100 (2014) Serial Online Subtitrat


Regia: Jason Rothenberg
Actori: Sachin Sahel, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Jarod Joseph, Eliza Taylor, Thomas McDonell, Eli Goree
An: 2014
Genuri: Seriale Online, SF, Drama, Mister
IMDB: 7.8


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The 100 SEZONUL 5 Online Subtitrat:


S05E01:

S05E02:

S05E03:

S05E04:

S05E05:


Sinopsis The 100

Dupa 97 de ani de la distrugerea omenirii de catre o bomba atomica, o nava spatiala in care se afla singurii supravietuitori trimit 100 de delincventi juvenili inapoi pe Pamant pentru a investiga posibilitatea re-colonizarii planetei. Proiect bazat pe cartea The 100 online subtitrat.

O spun cu toata sinceritatea. E cel mai captivant serial S.F pe care l-am urmarit vreodata. Desi unii se plang ca sunt prea multe momente romantice si drame adolescentine, nu este absolut deloc adevarat. Pe parcursul celor doua sezoane abia daca au fost cateva saruturi sau scene fierbinti, ca sa le numesc asa. Si acum sa fim sinceri, fara putin romance i-ar lipsi sarea si piperul. Altii sustin ca nu le place invocand argumente stintiifice cum ca totul e tras de coada. Ei bine, asta e fictiune fratilor, obiectivul lor e sa tina interesul starnit nu sa va arate voua ce s-ar intampla daca a-ti cobora din spatiu dupa ani intregi petrecuti pe o nava.

Eu una il recomand cu drag si pot sa garantez ca nu veti regreta. Contine toate ingredientele unui serial de succes si fiecare moment va v-a captiva cu siguranta. Pentru cei ce au vizionat deja ambele sezoane, sunt singura ce isi doreste ca Clarke si Bellamy sa formeze un cuplu? Dupa mine serialul asta ii genial!Fiecare cu parerile lui. Right?
Imi place chiar foarte, foarte mult!! SI ii minunata dragostea adolescentina,sunt foarte draguti Finn cu Clarke.