Testul suprem – Escape Plan (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Mikael Håfström
Actori: Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, 50 Cent, Christian Stokes, Sam Neill, Jim Caviezel, Vincent D’Onofrio
Anul: 2013
Gen: Actiune, Crima, Mister
Durata: 115 minute
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Testul suprem – Escape Plan

Ray Breslin (Silvester Stallone) este cel mai bun expert în probleme de securitate în cadrul închisorilor. Acesta le construiește, le securizează și, cel mai important, le testează încercând să evadeze din ele. Ray este plătit cu foarte mulți bani pentru a înscena evadări din cele mai bine păzite închisori. Iar de-a lungul timpului a fost închis în penitenciare de maximă securitate, conduse de Biroul Federal al Penitenciarelor. Reușind să scape de fiecare dată.

Atunci când Ray și partenerii săi de B & C Security, Abigail (Amy Ryan), Hush (Curtis “50 Cent” Jackson). Si Lester (Vincent D’Onofrio) primesc de două ori mai mulți bani pentru a evalua Mormântul. O închisoare privată de maximă securitate construită conform principiilor lui Breslin. El nu poate să nu accepte o astfel de provocare. Pentru a simula o încarcerare reală, localizarea închisorii va rămâne necunoscută. Iar Breslin nu va putea comunica în nici un fel cu echipa lui.

Odată ajuns înăuntru; Breslin descoperă că Mormântul este clădire cu tehnologie de ultimă oră; unde sunt închiși unii dintre cei mai periculoși criminali ai lumii. Un labirint nesfârșit de celule cu pereți de sticlă; aflate în permanent sub supraveghere video și înțesată cu gardieni mascați; înarmați până în dinți; Mormântul pare să nu permită nici un fel de scăpare. Și cum nu se putea mai rău; gardianul Willard Hobbes (Jim Caviezel); caracterizat de un sadism ieșit din comun; pare că și-a stabilit propria misiune: aceea de a-i distruge pe deținuții care nu se supun regulilor lui; așa cum este și Breslin. Și este în stare să nu se dea înlături de la nimic pentru asta.