Testoasele Ninja 2 (2016) Film Online Subtitrat


Titlu original: Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
Regia: Dave Green
Actori: William Fichtner, Pete Ploszek, Noel Fisher, Megan Fox, Jeremy Howard, Brian Tee, Alan Ritchson
Anul: 2016
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Testoasele Ninja 2 (2016)

Michelangelo, Donatello, Leonardo și Raphael se întorc pe marile ecrane în această vară pentru a se lupta cu inamici și mai puternici, și mai diabolici. Li se alătură, din nou, April O’Neil (Megan Fox) și Vern Fenwick (Will Arnett), dar au și un nou aliat: justițiarul cu mască de hochei Casey Jones (Stephen Amell).

După ce superticălosul Shredder scapă din arest, își unește forțele cu cercetătorul nebun Baxter Stockman (Tyler Perry), și cu două “gorile” cu minte puțină, Bebop (Gary Anthony Williams) și Rocksteady (supervedeta de wrestling Stephen “Sheamus” Farrelly), pentru a pune în mișcare un plan diabolic de dominație mondială. Dar Țestoasele se trezesc față în față cu un rău și mai mare decât Shredder, cu un plan și mai periculos: infamul Krang.

Un film foarte amuzant, mi-a plăcut foarte mult. Mă așteptam să fie foarte lame. Are foartă multă acțiune, povestea e foarte interesantă, actorii își joacă foarte bine rolul. Credeam că o să fie o prostie, dar a meritat banii, cel puțin pentru mine, mie mi-a plăcut foarte mult. Mă așteptam ca Megan Fox să joace extraordinar de prost. dar a jucat destul binișor.