Teroare in Paris – Taken (2008) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Crima, Thriller
Producator(i): Luc Besson, Robert Mark Kamen
IMDB: 7.8
Regia: Pierre Morel
Actori: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Teroare in Paris – Taken

Ce poate fi mai rău pentru un tată decât să asiste neputincios, prin telefon, la răpirea fiicei sale? Acesta este coșmarul trăit de Bryan, fost agent secret, care are la dispoziție doar câteva ore pentru a o salva pe fiica sa, Kim, din mâinile unei bande de infractori specializați în trafic de carne vie. Panica crește datorită unui obstacol fundamental: Bryan se află în Los Angeles, iar Kim în Paris…

Daca ii dati drumul acum fiicei mele, uit tot si incheiem aici. Nu va voi cauta. Nu va voi urmari. Dar daca nu faceti asta, va voi cauta, va voi gasi, si va voi ucide.
Este un film de top in care veti vedea multa actiune, putine afecte, ceea ce dupa parerea mea face filmul si mai bun, Liam Neeson, un actor putin cunoscut care a intrat perfect in rolul tatalui salvator. Cel mai mult ma mira faptul ca bugetul filmului ajunge la doar $25 000 000.


Review Teroare in Paris – Taken

Unul dintre cei mai versatili actori de la Hollywood, Liam Neeson a apărut în filme de toate genurile, de la blockbuster SF până la film biografic mult-oscarizat, trecând prin fantasy şi comedie romantică. Ultima oară ne-a uimit în 2008, când actorul în vârstă de 56 de ani a nimicit Parisul în action-ul Taken, o producţie Luc Besson cu un buget de 25 de milioane de dolari şi încasări mondiale de zece ori mai mari.

În acest moment, Liam Neeson este pe ecrane cu un film asemănător, Necunoscutul (chiar ai impresia că este Taken 2, doar că acţiunea se petrece în Berlin), ceea ce ne dă ocazia să-i explorăm cariera extrem de sinuoasă.

Începuturile actoriceşti ale irlandezului au avut loc în şcoala primară. Dar nu pentru că îl atrăgea scena; ci pentru că fata pe care o plăcea juca şi ea în aceeaşi piesă a acceptat micul Liam primul rol oferit de chiar profesorul său de engleză. Fără să-l fi prins microbul; au urmat alte apariţii pe scenă de-a lungul anilor de şcoală; dar un lucru e clar: va mai dura multă vreme până când viitorul star din Lista lui Schindler va considera că ar putea trăi din actorie.

PortalulTauTV.com
Teroare in Paris - Taken (2008) Online Subtitrat in Romana
Taken (2008)
Editor's Rating:
5