Teroare in LA – Taken 3 (2015) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Thriller
Producator(i): Luc Besson, Robert Mark Kamen
IMDB: 6.0
Regia: Olivier Megaton
Actori: Liam Neeson, Forest Whitaker, Maggie Grace


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Teroare in LA – Taken 3

În primele două părți ale cunoscutei serii de acțiune, fostul agent Brian Mills (Liam Neeson) a trebuit să-și apere familia de atacatori, vânându-i fără milă. Doar că de această dată vânătorul se transformă în vânat, având pe urmele sale atât autoritățile, cât și un dușman din trecutul său plin de violență, dușman gata de orice pentru a-l face pe Mills să sufere.

Taken 3 este intradevar,cel mai slab din serie.Eu unul speram sa nu fie,si chiar ma asteptam sa fie mai bun ca primele 2,din cauza faptului ca au introdus o alta idee….dar una peste alta,filmul este unul foarte slab.Liam Neeson are cateva momente bune,si e placut sa ii vedem pe Forest Whitaker,Maggie Grace,si Famke Janssen pe ecran,dar nici unul dintre ei nu reusesc sa ridice calitatea filmului.

Pur si simplu a iesit prost. Nu spun ca nu merita urmarit de fanii seriei;insa cu siguranta va dezamagii.Poate ma insel;dar….asta e opinia mea.O sa ii dau un 5.50/10 ! Sper ca se vor oprii aici cu seria asta;si nu vor mai face inca 2;cum au planuit original.