Terminatorul – The Terminator (1984) Film Online Subtitrat


Regia: James Cameron
Actori: Brian Thompson, Lance Henriksen, Michael Biehn, Paul Winfield, Arnold Schwarzenegger
Anul: 1984
Gen: SF, Actiune
Durata: 107 minute
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Terminatorul – The Terminator

Un film Terminatorul – The Terminator cu încasări uriașe în box-office-ul mondial, considerat printre cele mai reușite prestații ale lui Arnold Schwarzenegger. Un story care oferă numeroase efecte speciale, împușcături și explozii formidabile, confruntări spectaculoase, dar și scene de candoare adevărată. Doi luptători din viitor sunt trimiși în trecut, prezentul nostru, unul cu misiunea expresă de a ucide o tânără femeie, celălalt de a o proteja.

Primul este Terminator, un cyborg lipsit de sentimente, care trebuie să extermine victima indiferent de obstacole; al doilea este Kyle Reese, un tânăr călit în război de gherilă, care se îndrăgostește de femeia pe care o protejează și-și sacrifică viața pentru ea. De ce această luptă mortală în jurul ei? Sarah Connor este aparent o femeie banală, îngrozită de înverșunarea ferocelui cyborg de a o ucide. Kyle însă îi dezvăluie faptul că fiul pe care-l va naște într-o zi, John Connor, va deveni liderul supraviețuitorilor unui nimicitor război nuclear și va salva omenirea de revolta mașinilor.

În afară de latura SF; filmul Terminatorul – The Terminator are o latură de thriller: urmărirea femeii Sarah Connor de către un cyborg programat să o extermine pentru a-i anihila viitorul. Urmăriri de maşini; focuri de armă; explozii şi încercările repetate ale cyborgului de a-şi îndeplini misiunea stau toate sub semnul unei tensiuni implacabile. Arnold Schwarzenegger interpretează singurul rol care i s-a potrivit 100% într-un film: cel al unei maşinării umane; cu o figură inexpresivă; vorbire sacadată şi gesturi mecanice. Este ucigaşul fără milă; care nu mănâncă şi nu se odihneşte până ce nu-şi îndeplineşte misiunea.