Terminator Salvarea – Terminator Salvation (2009) Online Subtitrat


Regia: McG
Actori: Christian Bale, Sam Worthington, Anton Yelchin
Anul: 2009
Gen: Actiune, Aventura, SF
Durata: 115 minute
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Terminator Salvarea – Terminator Salvation

Christian Bale este John Connor, omul sortit să conducă rasa umană în războiul contra terminatorilor, într-un post-apocaliptic an 2018. Dar viitorul în care s-a obișnuit să creadă Connor este schimbat în parte de apariția lui Marcus Wright (Sam Worthington). Un străin ale cărui ultime amintiri îl înfățișează într-o închisoare așteptându-și execuția. Ce nu-și poate da seama Connor este dacă bărbatul a fost trimis din viitor său a fost salvat din trecut. În timp ce programul Skynet se pregătește pentru un ultim atac împotriva oamenilor. Connor și Marcus încep o odisee în inima operațiunilor Skynet, unde descoperă teribilul secret din spatele posibilei anihilări a omenirii.

Un film bun Terminator Salvarea – Terminator Salvation, cu o dinamica buna, cu Christian Bale de nota 10 .un film care reuseste intro maniera de apreciat(zic eu) sa se debaraseze de precedentele parti si totusi sa pastreze legatura cu ele(spun asta fara intentia de a blama cele 3 parti trecute)……..eu cred ca diferenta in acest film o face strict regizorul care a stiut exact sa imprime doza de efecte speciale(poate a exagerat un pic ,cu exploziile) plus ca a scos din Christian Bale cu o precizie de matematician ce si-a dorit.trebie sa recunoastem ca pentru C.B. a fost o provocare sa joace in acest film si i-a facut fata cu brio.in concluzie fanii genului nu pot fi decat extaziati.

Fără a denatura povestea Terminator Salvarea – Terminator Salvation şi având suficientă acţiune şi numeroase efecte vizuale; “Terminator Salvation” poate fi considerat o continuare decentă a seriei. Oricât de bine intenţionaţi ar fi însă realizatorii; regizorul McG se dovedeşte lipsit de viziune şi destul de limitat în a da viaţă filmului; transformându-l într-un calup pe alocuri incoerent de împuşcături şi explozii. Ca urmare a acestei premise; interpretările lui Christian Bale şi Sam Worthington au o forţă mult redusă şi nu rămân în memoria publicului.