Dezactivati adblock-ul pentru toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


Terminator Genisys (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Alan Taylor
Scenariu: Laeta Kalogridis, Patrick Lussier
Actori: Jason Clarke, Jai Courtney, J.K. Simmons, Emilia Clarke, Arnold Schwarzenegger
Anul: 2015
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Terminator Genisys

John Connor (Jason Clarke) din Terminator Genisys, liderul rezistenței oamenilor, îl trimite pe sergentul Kyle Reese (Jai Courtney) înapoi în 1984 ca să o protejeze pe Sarah Connor (Emilia Clarke) și să se asigure că omenirea va avea un viitor pașnic. Însă lucrurile iau o întorsătură neașteptată și se creează o fractură în linia temporală. Astfel, Reese se trezește într-o versiune nouă a trecutului care îi este necunoscută, unde are aliați surprinzători, inclusiv pe Gardian (Arnold Schwarzenegger), inamici periculoși, dar și o nouă misiune: să reseteze viitorul.

Terminator Genisys, noul film al seriei lansat în această vară, nu a evoluat conform aşteptărilor producătorilor la box-office, deşi, internaţional, filmul a avut un scor cu mult peste dublul cheltuielilor de producţie. Filmul a obţinut încasări consistente pe pieţele internaţionale, în special în China, unde a strâns 112 milioane de dolari, însă, la bilanţul final, se iese în pierdere.

Site-ul menţionează surse din echipa din realizatori ai lui Genisys; care spun că; deşi următoarele filme ale francizei erau deja programate – pentru 2017 şi 2018 – au fost amânate acum pe o perioadă nedeterminată. Genisys urma să fie maneta de lansare şi a unui nou serial plasat în universul Terminator – la care urmau să lucreze scenariştii lui Sarah Connor Chronicles; Ashley Miller şi Zack Stentz – însă şi acest proiect a fost momentan abandonat.

„De eşecul noului Terminator”; se menţionează în articolul THR; este responsabil David Ellison; finanţator şi producător de filme; care; după două colaborări fructuoase cu Paramount (True Grit şi Mission: Impossible — Ghost Protocol) s-a aventurat de unul singur pe terenul producţiei; cu Terminator: Genisys.