Dezactivati adblock-ul pentru toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


Terminator 2 Judgment Day (1991) Online Subtitrat


Titlu Romania: Terminator 2 Ziua Judecatii
Regia: James Cameron
Actori: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Edward Furlong, S. Epatha Merkerson, Joe Morton, Danny Cooksey
Anul: 1991
Gen: SF, Actiune, Thriller
Durata: 137 minute
IMDB: 8.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Terminator 2 Ziua Judecatii – Terminator 2 Judgment Day

S-au scurs aproape zece ani de cand Sarah Connor a fost tinta unui cyborg din viitor, care avea ca misiune eliminarea ei. Acum fiul sau, John, viitorul lider al rezistentei, este tinta unui “terminator” mult mai periculos. Inca o data, rezistenta reuseste sa trimita inapoi in timp un protector care sa-i salveze viata lui John si mamei sale. Un extraordinar film de actiune in care situatiile explozive se tin lant si efectele speciale sunt senzationale.

Reuseste sa se urce la nivelul celei dintai parti si chiar o depaseste din anumite puncte de vedere. Scenariul e mai bun, efectele sunt extraordinare (in special cele cu terminatorul din metal lichid si bomba atomica din visul Lui Sarah mi-au ramas in memorie). Arnold Scwarzenegger, Linda Hamilton, Edward Furlong, Robert Patrick. Toti executa rolurile fara cusur. In special Edward Furlong, pentru ca e prima lui aparitie intr-un film Terminator 2 Ziua Judecatii – Terminator 2 Judgment Day important. James Cameron reuseste sa se depaseasca pe sine insusi si executa o regie de toata frumusetea. Primul si al doilea film raman clasice in istoria cinematografiei SF/actiune.

Intr-adevar unul din putinele filme in care partea a doua este mult mai buna decat prima din toate punctele de vedere.Ceea ce m-a impresionat in mod deosebit au fost cascadoriile high class,facute de o mana de cascadori care iata au fost cu lectia bine invatata pana la capat..Oricat as dori sa ascund acest lucru,exista ceva in mine impotriva FX urilor facute pe calculator.