Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Terminal (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Vaughn Stein
Actori: Margot Robbie, Mike Myers, Simon Pegg
An: Filme Online 2018
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 5.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Terminal (2018)

Această poveste întunecată se concentrează pe câteva personaje cheie și pe conversațiile și întâlnirile lor cu o chelneriță deranjată jucată de nimeni altul decât talentul fermecător Margot Robbie.

Terminal este debutul lui Vaughn Stein cu Margot Robbie, Simon Pegg, Max Irons, Dexter Fletcher și Mike Myers, în primul său film din ultimii șapte ani. Terminal împrăștie poveștile asasinilor care iau o misiune misterioasă: un învățător bolnav englez care se confruntă cu moartea lui inevitabilă, un portar curios și viața dublă a unei chelnerite ciudate care lucra în mijlocul nopții.

Cine spune că misterul este o artă moartă? Imaginați-vă că vizionați un film în care un bărbat și o femeie se întâlnesc într-un parc și vorbesc tot timpul. Din când în când; vedem un câine așezat și privindu-i pe cei doi; da semne ca ii este foame. În scena climatică; bărbatul îi dezvăluie femeii că este de fapt un vârcolac și o va mânca acum.

Cea mai bună parte a acestui film este faptul că este foarte ușor să pui pauza credinței. Deci; nu trebuie să te uiți la film și să te gândești dintr-o dată la un om care nu ar face nimic greșit. Este foarte stilizat; dialogul este mare și există un ritm clar pentru el. Actorul este foarte bun ca unii dintre actorii din spate și în față sunt de fapt foarte vrăji și foarte solizi. Are răsturnări de situatie și transformări – in niciunul dintre ele pământul nu se sfărâmă; dar este un film bun cu toate acestea.