Terminal (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Vaughn Stein
Actori: Margot Robbie, Mike Myers, Simon Pegg
An: Filme Online 2018
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 5.4


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Subtitrare Engleza! Se lucreaza la subtitrarea in romana!


Review Terminal (2018)

În inima întunecată a unui oraș anonim, filmul TERMINAL urmărește poveștile răsucite ale celor doi asasini care îndeplinesc o misiune sinistră, un profesor care se luptă cu o boală fatală, un portar enigmatic și o chelneriță curioasă care duce o viață dublă periculoasă. Consecințele criminale se dezlănțuiesc în noapte, în timp ce viața lor se împrăștie în mâinile unui misterios creștin criminal, care înclină spre răzbunare.

Această poveste întunecată se concentrează pe câteva personaje cheie și pe conversațiile și întâlnirile lor cu o chelneriță deranjată jucată de nimeni altul decât talentul fermecător. Margot Robbie. Terminal online subtitrat se deschide cu doamna Robbie ca Annie. Care se întâlnește cu un preot care va duce la o serie de asasinate și cruci dublu complicate. Care nu sunt cunoscute publicului înainte ca povestea să se dezvăluie prin straturi.

Parcela este clară și ceață pentru o primă călătorie de 20 de minute; dar se transformă dincolo de cea care dă gândul de a alerga audiența. Pentru a opri visarea și a începe să acorde atenție ca povestea începe să se rotească în mod corespunzător și să-și completeze puzzle-urile murdare.