Term Life (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Peter Billingsley
Actori: Vince Vaughn, Hailee Steinfeld, Terrence Howard, Jon Favreau, Bill Paxton
An: 2016
Genuri: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 5.5
Durata: 93 minute


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Term Life

Vince Vaughn îl interpretează pe Nick Barrow, un bărbat care se prezintă ca fiind un tip ce planifică jafuri. În momentul în care se alege o țintă care să fie atacată, el este cel care pune la punct fiecare detaliu pentru ca misiunea să fie încununată de succes, iar dacă acest lucru se întâmplă primește și el o parte din câștiguri la final.Numai că recentul plan o ia razna atunci când cei care trebuiau să înfăptuiască planul sunt împușcați.

Se pare că acest ultim client al lui Nick era nimeni altul decât băiatul unui faimos conducător de cartel (Jordi Molla) cu o influență extrem de mare. De asemenea; acest jaf a atras în ecuație și un polițist corupt pe nume Keennan (Bill Paxton) împreună cu unitatea lui; care au ucis hoții ca să pună mâna pe ceea ce reușiseră respectivii să fure; iar printre victime se numără și copilul traficantului. Când Nick realizează gravitatea faptelor și că pe urmele sale au pornit atât brutalul traficant cât și polițiștii corupți; el încearcă să își pună fiica la adăpost.

Chiar dacă nu are o relație tocmai calda cu fiica lui; Cate (Hailee Stainfeld); Nick știe că dacă va fi prins cel mai probabil va fi ucis și vrea ca fiica lui să aibă un viitor mai bun; astfel că își cumpără o asigurare de viață pentru ca atunci când va muri Cate să primească o sumă de bani care să-i asigure un trai fără griji. Însă agentul de asigurări îi spune lui Nick faptul că trebuie să supraviețuiască măcar trei săptămâni pentru ca asigurarea să-și intre în rol; altfel Cate nu va primi nimic.