Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Templierii – Knightfall (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Don Handfield, Richard Rayner
Actori: Tom Cullen, Padraic Delaney, Simon Merrells, Olivia Ross, Julian Ovenden
An: 2017
Gen: Seriale Online, Actiune, Aventura, Drama
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Templierii – Knightfall SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:


Sinopsis Templierii – Knightfall

Templierii prezintă politica medievală și schemele de război ale cavalerilor templieri, cel mai puternic, bogat și misterios ordin militar al Evului Mediu, care a primit sarcina de a proteja cele mai prețioase relicve ale Creștinătății.

Acțiunea serialului începe după căderea orașului Acra, ultima fortăreață a templierilor de pe Tărâmul Sfânt, unde este pierdut Sfântul Graal. Peste ani, apare un indiciu care îi trimite pe templieri, conduși de cavalerul Landry (Tom Cullen -Downton Abbey, Gunpowder), într-o misiune pe viață și pe moarte.

De la bătăliile din Țara Sfântă la confruntările cu regele Franței și cele mai întunecate evenimente care au dus la dispariția Ordinului Templierilor într-o zi de vineri 13, 1307, serialul analizează în profunzime lumea clandestină a acestei frății legendare, pentru a afla cine erau cavalerii, cum trăiau și pentru ce erau dispuși să moară.

Noul serial History Knightfall/Templierii are zece episoade și prezintă politica medievală și schemele de război ale cavalerilor templieri, cel mai puternic, bogat și misterios ordin militar al Evului Mediu, care a primit sarcina de a proteja cele mai prețioase relicve ale Creștinătății.

Knightfall este o producție A+E Studios în asociere cu The Combine, Island Pictures și Midnight Radio. Don Handfield (Destin în prelungiri, Fondatorul,Eliminațimesagerul!). Si Richard Rayner (O iubire de-o vacanță) sunt creatori și producători executivi din partea The Combine. Alături de Jeremy Renner, nominalizat la Oscar și Globul de Aur (Țeapă în stil american, Misiuni periculoase). Care este și el producător executiv. Dominic Minghella (Doc Martin, Robin Hood), de la Island Pictures, este producător executiv și showrunner.