Teen Titans Go To the Movies (2018) Online Subtitrat


Titlu Romania: Haideţi Tineri Titani la film
Regia: Aaron Horvath, Peter Rida Michail
Actori: Nicolas Cage, Kristen Bell, Will Arnett, Tara Strong, Scott Menville, Jimmy Kimmel
An: Filme Online 2018
Gen: Animatie, Actiune, Comedie
IMDB: 6.9


Varianta HDCAM! Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Teen Titans Go To the Movies

Tinerii Titani sunt cinci adolescenți speciali și curajoși, cu puteri supranaturale și un scop comun: să lupte împotriva răului. Se pare că toți marii supereroi joacă în propriile lor filme – toți, cu excepția Tinerilor Titani. Dar, în realitate, liderul Robin este hotărât să remedieze situația și să fie văzut ca un star, nu doar ca un ajutor. Dacă ar putea să ajungă la cel mai tare regizor de filme de la Hollywood pentru a-i observa, ar fi ideal.

Cu câteva idei nebunești și un entuziasm fără măsură, Tinerii Titani se îndreaptă către Tinsel Town, determinați să își realizeze visul. Dar, atunci când grupul este direcționat în mod greșit de un ticălos și de planul său malefic de a prelua controlul asupra Pământului, lucrurile iau o turnură periculoasă. Echipa Tinerilor Titani își găsește prietenia și spiritul lor de luptă pălind, punându-și propria soartă într-un real pericol.

Distribuția filmului Teen Titans Go To the Movies online subtitrat, este cu adevărat spectaculoasă! Ei au originalii cinci de la emisiunea TV – Tara Strong (Raven); Greg Cipes (Beast Boy), Khary Payton (Cyborg); Hynden Walch (Starfire) și Scott Menville (Robin). De asemenea, au câțiva voci noi, inclusiv Kristen Bell (Jade Wilson); Will Arnett (Slade), Nicolas Cage (Superman), Stan Lee (Stan Lee); Halsey (Wonder Woman) și Lil Yachty face un remix de Go!

Personajul meu preferat din animatia filmului Teen Titans Go To the Movies online subtitrat, ar trebui să fie Beast Boy, pentru că este atât de hilar și este întotdeauna acolo pentru toți titanii. Linia mea preferată este fraza lui Robin, “Crack an egg on it… ca caw!”.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Teen Titans Go To the Movies (2018)
Nota film
41star1star1star1stargray