Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Teen Titans Go! To the Movies (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Tinerii Titani din animatia Teen Titans Go! To the Movies online subtitrat sunt cinci adolescenti speciali si curajosi, cu puteri supranaturale si un scop comun: sa lupte impotriva raului. Se pare ca toti marii supereroi joaca in propriile lor filme – toti, cu exceptia Tinerilor Titani. Dar, in realitate, liderul Robin este hotarat sa remedieze situatia si sa fie vazut ca un star, nu doar ca un ajutor. Daca ar putea sa ajunga la cel mai tare regizor de filme de la Hollywood pentru a-i observa, ar fi ideal.

Cu cateva idei nebunesti si un entuziasm fara masura, Tinerii Titani din Teen Titans Go! To the Movies online subtitrat se indreapta catre Tinsel Town, determinati sa isi realizeze visul. Dar, atunci cand grupul este directionat in mod gresit de un ticalos si de planul sau malefic de a prelua controlul asupra Pamantului, lucrurile iau o turnura periculoasa. Echipa Tinerilor Titani isi gaseste prietenia si spiritul lor de lupta palind, punandu-si propria soarta intr-un real pericol.

Este imbucurator la aceasta animatie faptul ca, desi pare a fi destinata micilor spectatori, poate captiva si publicul adult. In ciuda unui scenariu simplu si o idee prea previzibil, Teen Titans Go! To the Movies online subtitrat chiar poate vorbi pe limba celor doua generatii. 


Titlu Romania: Haideti, Tineri Titani, la film!
Regia: Aaron Horvath, Peter Rida Michail
Actori: Nicolas Cage, Kristen Bell, Will Arnett, Tara Strong, Scott Menville, Jimmy Kimmel
An: Filme Online 2018
Gen: Animatie, Actiune, Comedie
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare