Teen Titans Go To the Movies (2018) Online Subtitrat


Titlu Romania: Haideţi Tineri Titani la film
Regia: Aaron Horvath, Peter Rida Michail
Actori: Kristen Bell, Khary Payton, Will Arnett, Tara Strong, Hynden Walch, Scott Menville
An: Filme Online 2018
Gen: Animatie, Actiune, Comedie
IMDB: n/a


Premiera pe 27.07.2018!


Sinopsis Teen Titans Go To the Movies

Serialul Cartoon Networks Teen Titans Go! se transformă într-un lungmetraj pentru marele ecran pornind de la o premisă cel puţin interesantă: supăraţi că ei sunt singurii supereroi care nu avut parte de un blockbuster de succes in filme online 2018 Teen Titans Go To the Movies, membrii echipa de supereroi Teen Titans pornesc spre Hollywood, doar-doar or convinge vreun mogul din showbiz să le ofere propria aventură cinematografică. Dar aceasta nu va fi singura provocare a echipei, căci un supervillain este gata să cucerească Pământul.

Warner Animation Group a lansat prima trailer pentru Teen Titans Go! la filme.

Bazat pe Cartoon Network’s Teen Titans Go! serie animată inspirată de super-grupul de adolescenți DC Comics. Filme online 2018 Teen Titans Go To the Movies urmează eroii tineri hotărâți să aterizeze propriul lor film pe ecranul mare.

De fapt, liderul Robin (Scott Menville) conduce echipa la Tinsel Town cu câteva idei de nebun. Si un cântec în inima lor pentru a obține un regizor de la Hollywood. Care să-i observe, dar grupul este greșit direcționat după ce un ticălos super lansează planul său maniacal pentru a prelua Pământul. Punând chiar soarta Teenilor Titani pe linie atunci când își găsesc prietenia și spiritele lor de luptă care nu reușesc.

Cea mai buna actrita din istorie a lui Karen Payton (Cyborg), Hynden Walch (Starfire). Greg Cipes (Beast Boy) si Tara Strong (Raven) se alatura lui Will Arnett (filmul LEGO Batman). Si Kristen Bell (Frozen).

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Teen Titans Go To the Movies (2018)
Nota film
41star1star1star1stargray