Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Taxi 5 (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Sylvain Marot este un superpolitist din Paris, si un sofer de exceptie. Transferat impotriva vointei sale in departamentul de politie din Marsilia, este imediat solicitat de catre fostul inspector-sef Gibert din filmul francez Taxi 5 online subtitrat, acum primar al orasului, dar in care alegatorii nu mai aveau incredere, sa puna capat jafurilor comise de “banda de italieni” care teroriza bijutierii din Marsilia.

Pentru ca jefuitorii nu erau niciodata prinsi, caci fugeau de la locul faptei cat ai clipi, cu ajutorul unui Ferrari fabulos, Sylvain pare omul potrivit pentru aceasta misiune. I se aloca si un partener, pe Eddy Maklouf, care e nepotul faimosului sofer de taxi Daniel Morales. Nenorocirea face, insa, ca Eddy sa fie cel mai prost sofer de Uber din Marsilia, dar singurul care poate conduce legendarul taxi alb mostenit de la unchiul lui.

Destul de slabut filmul Taxi 5 online subtitrat. Am intrat cu mari asteptari in sala de cinema la filmul asta. Glume rasuflate in mare parte, cu cateva scene originale la care chiar razi de placere. Fata de seriile anterioare, te cam fortezi sa razi la unele faze comice, dar care sunt cam rasuflate si fortate. In plus, taxi-ul ala Peugeot din Taxi 5, modificat pare invechit fata de masinile actuale! Trebuia “actualizat” cu o versiune moderna! Cum sa pui sa concureze un Peugeot 408 din anii 2000, chiar modificat, cu un Ferrari 458 sau Lamborghini Aventador?!


Regia: Franck Gastambide
Actori: Franck Gastambide, Sabrina Ouazani, Bernard Farcy, Malik Bentalha
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare