Taxi 5 (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Franck Gastambide
Actori: Franck Gastambide, Sabrina Ouazani, Bernard Farcy, Malik Bentalha
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 5.1


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Se lucreaza la subtitrare!


Review Taxi 5 (2018)

Sylvain Marot este un superpolițist din Paris, și un șofer de excepție. Transferat împotriva voinței sale în departamentul de poliție din Marsilia, este imediat solicitat de către fostul inspector-șef Gibert, acum primar al orașului, dar în care alegătorii nu mai aveau încredere, să pună capăt jafurilor comise de “banda de italieni” care teroriza bijutierii din Marsilia.

Pentru că jefuitorii nu erau niciodată prinși, căci fugeau de la locul faptei cât ai clipi, cu ajutorul unui Ferrari fabulos, Sylvain pare omul potrivit pentru această misiune. I se alocă și un partener, pe Eddy Maklouf, care e nepotul faimosului șofer de taxi Daniel Morales. Nenorocirea face, însă, ca Eddy să fie cel mai prost șofer de Uber din Marsilia, dar singurul care poate conduce legendarul taxi alb moștenit de la unchiul lui…

Taxi; celebra serie de filme frantuzesti in care un sofer de… taxi ajuta la prinderea celor mai temuti infractori internationali; revine anul acesta pe marile ecrane.

Lansata la sfarsitul anilor ’90; celebra serie de filme frantuzesti Taxi 5 online subtitrat se pregateste de o revenire spectaculoasa pe marile ecrane. Cea mai noua parte a indragitei francize scrise de Luc Besson va ajunge in cinematografe din 11 aprilie 2018.