Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Tau (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Federico D’Alessandro
Actori: Maika Monroe, Ed Skrein, Gary Oldman
An: Filme Online 2018
Gen: SF, Thriller
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Tau (2018)

O tânără este ţinută prizonieră într-o locuinţă futuristă, inteligentă. Singura ei şansă de scăpare este penetrarea sistemului care controlează casa.

Maika Monroe îl interpretează pe Julia, un vrăjitor capturat la începutul filmului, și ia făcut prizonier pe cineva din vreun motiv. Este un început îndrăzneț al filmului, simțindu-se punctul culminant al unui film diferit, dar este prea dură în execuția sa și nu ne este suficient să ne îngrijim de caracterul lui Monroe. Un sentiment de construire a lumii ar fi frumos, deoarece acest lucru se dovedește a fi viitorul, dar este incertă ce fel de tehnologie face și nu există.

Avem o idee despre asta când aflăm că ea și ceilalți au fost închiși de un inventator bogat; numit Alex (Ed Skrein); care a pus implanturi în prizonieri să lucreze la funcții cognitive superioare. El este asistat de un supercomputer numit Tau (exprimat de Gary Oldman); care apare ca un triunghi roșu și verde în holul său; dar poate și să controleze un robot ucigaș care este ca un ED-209 foarte puternic.

Așteptați doar un minut; majoritatea dintre dvs. vă pot cere să verificați dacă mai aveți asigurări de sănătate. De ce nu folosește tocmai acele bani fantastice de design interior și plătește pe cineva care să ajute la acest experiment; salvează vărsarea de sânge? Este o întrebare foarte corectă; iar filmul nu are prea multă explicație; cu excepția faptului că este un revolt furios. Dar sunt sigur că o mulțime de oameni ar vrea să-și facă voluntar creierul pentru contractul său de miliarde de dolari; atâta timp cât tu scoți doar acea clauză criminală; idee.