Tata în război cu tata – Daddy’s Home (2015) Online Subtitrat


Regia: Sean Anders
Scenariu: Brian Burns, Sean Anders
Actori: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini
Anul: 2015
Gen: Comedie
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Tata în război cu tata – Daddy’s Home

Tata în război cu tata online subtitrat e povestea strădaniilor disperate ale lui Brad (Ferrell) să intre în grațiile celor doi copii vitregi ai săi. Brad e un tip mult prea binecrescut, așa că șansele de a se apropia de aceștia scad dramatic odată cu apariția bruscă a tatălui lor natural, rebelul Dusty (Wahlberg), posesor de motocicletă tare și haine de piele de rocker. De acum, între cei doi începe un adevărat război pentru afecțiunea celor doi copii. Să fie adevărat că, atunci când doi se ceartă, al treilea câștigă?

Un film bun,o comedie savuroasa cum incearca doi tati sa intre in gratiile familiei.De aci incepe un fel de ”razboi” in care fiecare vrea sa arate ca e mai bun ca celalalt.Si de aici incep si nebuniile facut de cei doi.Este un film bun iar finalul e bestial.Cu siguranta cred ca ce va mai face o parte la acest film,mai ales ca in gasca asta nebuna mai apare inca unul si anume John Cena.Probabil partea a doua va fi ”razboiul” dinte John Cena si Mark Wahlberg.Astept cu nerabdare si aceasta parte a doua.

Gagurile sunt apanajul personajului jucat de Will Ferrell. Actorul din Daddy’s Home film online subtitrat e credibil în rolul părintelui; care își dorește să se integreze în familia în care a intrat ca tată vitreg; și ca al doilea soț al unei femei frumoase. Mark Wahlberg are un personaj nu mai puțin de compătimit; luptă să fie eroul copiilor săi biologici, pe care acum îi crește un alt bărbat. Tonul general al filmului e prea vesel ca să vorbim aici de personaje tragi-comice.