Tata în război cu tata – Daddy’s Home (2015) Online Subtitrat


Regia: Sean Anders
Scenariu: Brian Burns, Sean Anders
Actori: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini
Anul: 2015
Gen: Comedie
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Tata în război cu tata – Daddy’s Home

Tata în război cu tata – Daddy’s Home e povestea strădaniilor disperate ale lui Brad (Ferrell) să intre în grațiile celor doi copii vitregi ai săi. Brad e un tip mult prea binecrescut, așa că șansele de a se apropia de aceștia scad dramatic odată cu apariția bruscă a tatălui lor natural, rebelul Dusty (Wahlberg), posesor de motocicletă tare și haine de piele de rocker. De acum, între cei doi începe un adevărat război pentru afecțiunea celor doi copii. Să fie adevărat că, atunci când doi se ceartă, al treilea câștigă?

După ce acum cinci ani au făcut o echipă bună în comedia de acţiune The Other Guys/Agenţii de rezervă (aici alte comedii cu poliţişti), Will Ferrell şi Mark Wahlberg se vor afla de părţi diferite ale baricadei în Daddy’s Home, o comedie de familie.

Ferrell este un director de radio care are parte de o viaţă fericită alături de noua lui soţie (Linda Cardellini). Eroul încearcă (şi de multe ori nu reuşeşte; dar nu din lipsă de bunăvoinţă) să fie un tată cât mai bun pentru copiii ei din prima căsătorie. Când în peisaj apare carismaticul fost soţ al acesteia (Mark Wahlberg); tatăl vitreg începe să întrebe dacă nu cumva este foarte adevărată vorba cu “sângele apă nu se face”. O competiţie acerbă începe între cei doi bărbaţi pentru a intra în graţiile copiilor; competiţie care îi va învăţa ce înseamnă cu adevărat să fii părinte.

Sean Anders şi John Morris; răspunzători pentru Şefi de coşmar 2; sunt regizorii acestei comedii aşteptate pe marile noastre ecrane în ianuarie 2016. Scenariul este scris de Brian Burns.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Daddy's Home (2015)
Nota film
51star1star1star1star1star