Tata in razboi cu tata 2 – Daddy’s Home 2 (2017) Online Subtitrat


Regia: Sean Anders
Actori: Mark Wahlberg, Will Ferrell, Mel Gibson, Linda Cardellini, Linda Cardellini
An: 2017
Gen: Comedie, Craciun
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Tata in razboi cu tata 2 – Daddy’s Home 2

Daddy’s Home 2 urmărește peripețiile lui Brad și Dusty, pe măsură ce trebuie să se ocupe de părinții lor intruzivi în perioada sărbătorilor de iarnă. Tatăl și tatăl vitreg, Dusty și Brad, își unesc forțele pentru a realiza și a le oferi copiilor lor Crăciunul perfect. Lucrurile par să funcționeze bine, asta până când noul parteneriat este serios pus la încercare de sosirea tatălui lui Dusty; un bătrân macho și a tatălui lui Brad, un bărbat sensibil și exagerat de afectuos.

Pentru fanii lui Will Ferrell şi Mark Wahlberg, a căror cea mai eficientă colaborare rămână în continuare The Other Guys/Agenţii de rezervă. Reîntâlnirea cu personajele lor, Brad şi Dusty, ar putea fi o surpriză plăcută. Familiari deja din primul film Tata in razboi cu tata 2 online subtitrat; cei doi protagonişti au în continuare probleme să-şi negocieze poziţiile în sânul familiei. Unul tată vitreg, al doilea tată natural, competiţia lor pentru afecţiunea copiilor încalcă orice regulă de parenting. Când în scenă apar şi taţii lor, interpretaţi de John Lithgow şi Mel Gibson; şi stresul Crăciunului perfect îşi face simţită prezenţa, atmosfera devine incendiară.

Fără să spună nimic nou, comedia Daddy’s Home 2 online subtitrat ar putea să amuze cu o serie de situaţii trăsnite. Iar actorii nu se dau în lături de la nimic pentru a-şi face personajele mai ataşante. Din păcate scenariul este departe de a fi cel mai inventiv în a crea situaţii verosimile şi amuzante. Aşa cum se întâmplă de obicei în comediile în care scenariştii şi-au lăsat inspiraţia acasă. Gagurile reuşite se repetă, tocindu-şi complet eficienţa. Este probabil şi motivul pentru care criticii s-au grăbit să desfiinţeze acest sequel pe care l-au etichetat drept nenecesar.