Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
Donatii Aprilie 2019: 10 euro din 40 euro hosting
  •  
  •  

Tata in razboi cu tata 2 – Daddy’s Home 2 (2017) Online Subtitrat


Regia: Sean Anders
Actori: Mark Wahlberg, Will Ferrell, Mel Gibson, Linda Cardellini, Linda Cardellini
An: 2017
Gen: Comedie, Craciun
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Tata in razboi cu tata 2 – Daddy’s Home 2

Tata in razboi cu tata 2 – Daddy’s Home 2 urmărește peripețiile lui Brad și Dusty, pe măsură ce trebuie să se ocupe de părinții lor intruzivi în perioada sărbătorilor de iarnă. Tatăl și tatăl vitreg, Dusty și Brad, își unesc forțele pentru a realiza și a le oferi copiilor lor Crăciunul perfect. Lucrurile par să funcționeze bine, asta până când noul parteneriat este serios pus la încercare de sosirea tatălui lui Dusty, un bătrân macho și a tatălui lui Brad, un bărbat sensibil și exagerat de afectuos. Cei doi părinți ajung tocmai la timp pentru a le da peste cap vacanța și a o transforma într-un haos complet. Acum, totul stă în modul de abordare a “intrușilor”. Vor reuși Dusty și Brad să facă față acestui test și să nu-și ruineze sărbătorile?

Fără să spună nimic nou; comedia ar putea să amuze cu o serie de situaţii trăsnite; iar actorii nu se dau în lături de la nimic pentru a-şi face personajele mai ataşante. Din păcate scenariul Tata in razboi cu tata 2 – Daddy’s Home 2 este departe de a fi cel mai inventiv în a crea situaţii verosimile şi amuzante. Aşa cum se întâmplă de obicei în comediile în care scenariştii şi-au lăsat inspiraţia acasă; gagurile reuşite se repetă; tocindu-şi complet eficienţa. Este probabil şi motivul pentru care criticii s-au grăbit să desfiinţeze acest sequel pe care l-au etichetat drept nenecesar.

Întrebarea la care trebuie să răspundă o cronică este dacă filmul merită banii şi timpul (care uneori e chiar mai preţios). Dacă ai văzut primul film şi te-ai amuzat; probabil că şi sequelul o să te amuze. Dacă ai râs de câteva ori văzând trailerul; poate o să râzi şi în sala de cinema.