Tarnation (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Daniel Armstrong
Actori: Jasy Holt, Emma-Louise Wilson, Blake Waldron
An: Filme Online 2017
Gen: Groaza
IMDB: 5.7


Se lucreaza la subtitrare!


Review Tarnation (2017)

Când Oscar este concediat și prietenul său iese (ia pisica), se îndreaptă spre o cabină la distanță în pădurea din fața unui oraș-fantomă numit TARNATION. Aici intenționează să reflecteze asupra alegerilor ei de viață.

Din păcate; pentru Oscar; lemnul găzduiește un DEMON UNICORN; al cărui maestru satanic caută sângele lui Oscar pentru a finaliza un ritual care va ridica SATAN HIMSELF din Iad. Oscar este aruncat într-o luptă cu o forță demonică care poate avea pe cineva și orice; trăind în pădure. Oscar trebuie să lupte pentru viața ei și; în cele din urmă; să se confrunte cu răul din sufletul ei; să oprească TARAȚIE care să cadă asupra lumii.

Această caracteristică australiană minore-bugetare merge pe jos de plimbare de a arunca idei gimmicky acolo și de a vedea ce bastoane. Panza este abstractă și impulsivă de la perete la perete. Așa că pregătiți-vă să fiți împiedicați și să vă lăsați în picioare; să vă înecați în sânge; să faceți niște melodii și să fiți bombardați de bomboane posedate (prietenii răniți) în ceea ce simți ca un bâzâit de omagii de gen.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Tarnation (2017)
Nota film
31star1star1stargraygray