Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Tare ca piatra – Early Man (2018) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Tare ca piatra
Regia: Nick Park
Actori: Tom Hiddleston, Eddie Redmayne, Maisie Williams, Miriam Margolyes, Richard Ayoade, Timothy Spall
An: Filme Online 2018
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Tare ca piatra – Early Man (2018)

Plasat la începuturile civilizaţiei, când creaturi preistorice şi mamuţi lânoşi stăpâneau Pământul, filme online 2018 Tare ca piatra – Early Man spune povestea lui Dug şi a tovarăşului lui, Hognob, care se ridică în fruntea tribului lor împotriva lordului Nooth pentru a-şi salva căminul.

În timp ce Dug visează la aventuri mărețe și vânători de mamuți, Bobnar e mulțumit că își poate hrăni familia cu iepuri capturaţi în apropierea locuinței. Cu toate acestea, pacea le este răpită în momentul în care teritoriul lor este invadat de un dușman cu arme nemaiîntâlnite: Lord Nooth și armata lui din Epoca Bronzului. Tiranul conducător explorează ținutul în căutare de metale și îi alungă pe oamenii cavernelor din căminul lor.

Întâmplător; Dug este capturat și ajunge în mijlocul unui oraș mult mai civilizat și evoluat; care i se pare terifiant. Tânărul este uimit de complexitatea construcțiilor; dar și de ciudatul obicei al locuitorilor de a se aduna pe un stadion uriaș; unde urmăresc un fel de spectacol tribal; cunoscut în zilele noastre sub denumirea de fotbal.

Ingenios și curajos; Dug din Tare ca piatra – Early Man pune la cale planul prin care își poate elibera locuința și provoacă echipa Real Bronzio; adică pe neinvinşii jucători ai orașului; la un meci decisiv de fotbal ca dovadă a conflictului suprem între civilizații.