Tânără şi frumoasă – Jeune & jolie (2013) Online Subtitrat


Regia: François Ozon
Actori: Marine Vacth, Géraldine Pailhas, Frédéric Pierrot
Anul: 2013
Gen: Drama, Romantice, Erotice
Durata: 95 minute
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Tânără şi frumoasă – Jeune & jolie

Jeune & Jolie spune povestea lui Isabelle, o adolescentă pariziană în vârstă de 17 ani, de familie bună, care se prostituează din pură plăcere. Filmul reprezintă portretul lui Isabelle în patru anotimpuri și patru melodii. De la trezirea sexualității, la prima ei experiență. De la explorarea dragostei, până la căutarea identității.

Dacă aş fi întrebată ce am găsit în cantităţi scandaloase la filmele anului 2013 văzute de mine, aş răspunde: sex ! Este clar că marfa aceasta se vinde încă foarte bine, iar industria cinematografică şi-a propus să îşi sporească veniturile comercializând-o angro. Era timpul să văd şi o producţie de acest gen sub semnătura lui François Ozon şi recunosc că nu m-a dezamăgit, mai ales că acţiunea la care asistăm are profunde motivaţii de ordin psihologic.

Ne este prezentată o adolescentă foarte frumoasă dar fară strălucire în lipsa zâmbetului, aceasta denotând o apăsare sufletească, o melancolie. Are preocupări specifice vârstei, dar aflăm despre ea în scurt timp că are un comportament aberant, trecând de la stadiul de virgină la cel de prostituată cât ai clipi.