Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Talon Falls (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Joshua Shreve
Actori: Brad Bell, Jordyn Rudolph, Ryan Rudolph
An: 2017
Gen: Groaza
IMDB: 4.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Talon Falls

Patru adolescenți din Talon Falls online subtitrat, care se află într-o excursie pe drum, decid să facă o ocolire și să se găsească la parcul de bâlbâi în casa de bântuit, adânc în pădurile din sudul Kentucky. După ce a asistat la un sortiment de tortură și gore. ei încep să se întrebe dacă ceea ce întâmpină nu este puțin prea realist. Înainte de a-și da seama că fiecare dintre ele este capturat și făcut parte din atracția oribilă pe care au crezut-o inițial a fi distracție și jocuri.

Patru adolescenți în drum spre camping se opresc la un magazin de țară care nu se află în căutarea lui Captain Spaulding. Căci aici sunt îndrumați să meargă într-o casă bântuită din punct de vedere comercial; care arăta că aproape 1000 de oameni încercau să intre și ceva care a durat zeci de oameni pentru a opera. De la începutul scenei de spoilere a complotului; știm deja că toți mor; iar Jess (Morgan Wiggins) este ultima fată care este salvată de o conducere locală. Ghici cum funcționează asta.

Ei folosesc non-locali ca parte a exponatelor de tortură în timp ce o fac pe un VHS alb-negru granulat. Astfel încât să poată împacheta casetele în cutii. Instrumente de tâmplărie sunt utilizate în cea mai mare parte. Nu am ajuns să cunoaștem niciunul dintre personaje în această producție de 74 de minute. Acesta este un film de-al meu. Evidențierea faptului că Morgan Wiggins poate să-și facă un țipăt.

Erau la magazin în timpul zilei cu casa bântuită; la numai câteva kilometri distanță. Când ajung; este în afara negru. Un popular aparat Ed Wood.