Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Swedish Nympho Slaves (1977) Film Erotic Online Subtitrat


Titlu original: Die Sklavinnen
Regia: Jesús Franco
Actori: Lina Romay, Martine Stedil, Vítor Mendes
An: 1977
Gen: Crima, Drama, Erotice
IMDB: 4.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Swedish Nympho Slaves

Când o femeie a fost găsită de poliție, ea spune că a fost răpită, drogată și torturată de “Arminda” (Lina Romay). De mulți ani au încercat să închidă palatul lui Arminda numit Pagoda, dar nu se poate apropia destul de mult, deoarece are prieteni în locuri înalte. Dar acum au găsit o femeie care va ajuta să-l pună pe Arminda departe de ani de zile.

Știm cu toții modelul Jess Franco pentru această perioadă de timp a filmelor sale: o mulțime de nuditate, folosirea Linei Romay (care trebuie să fie mereu nudă), re-folosirea seturilor tropicale vagi și un element de sexploitație flagrantă.

Well Die Sklavinnen se potrivește cu toate aceste cerințe. Dacă credeți că ați văzut filmul înainte, atunci probabil că ați avut. Am văzut totul (cu aceeași castă) în Ilsa Wardened Warden, Femeile din închisoare sau păpuși cu sârmă ghimpată.

Există, de fapt, doar un singur sclav, Martine Stedl, care este luat ostatic și sexat și drogat de către Romay. Drama este asigurată de tatăl ei de necrezut de grăsime, care, aparent, o vrea înapoi. Romay este baddie și este torturat puțin, dar este destul de îmblânzit. Cantitate rezonabilă de FFN, dar nu ne-ar plăcea altfel.

Deci in filme erotice Swedish Nympho Slaves online subtitrat, unul dintre cele mai mici excursii de la Franco. Nu vă așteptați la închisoare de la perete la perete sau la izbucnirea sclaviei în masă. Dar, hei, încă nu mă plictisesc de aceste filme timpurii, deci cine îi pasă?