SWAT (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Aaron Rahsaan Thomas, Shawn Ryan
Actori: Shemar Moore, Stephanie Sigman, Kenny Johnson
An: 2017
Gen: Seriale Online, Actiune, Aventura, Crima
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

SWAT SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E15:

S01E16:

S01E17:

S01E18:

S01E19:

S01E20:

S01E21:

S01E22:


Sinopsis SWAT

De ce să dezvoltați un nou spectacol de polițiști dacă aceștia sunt la fel oricum? S.W.A.T. este un reportaj al emisiunilor de televiziune din anii ’70 cu același nume, dar ia majoritatea cozilor sale din filmul din 2003 pe care seria originală la inspirat. Este exact ceea ce CBS dorește în linia principală de timp: o procedură superficială cu o mulțime de sirene.

Revizuirea unui spectacol ca S.W.A.T. este inutilă. Te-ai gândit deja dacă te uiți sau nu. Fanii unor emisiuni similare, cum ar fi echipa NCIS și echipa SEAL, vor ignora defectele scenariului și se vor odihni, se vor relaxa și se vor bucura de desfășurarea acțiunii. Cei mai vizionați de televiziune “informați” (unii ar putea să le numească pretențioși) nu vor da o a doua gândire acestei francize.

Este interesant de observat că S.W.A.T. nu are într-adevăr un truc sau ceva special despre asta. Luați un alt program de aplicare a legii. Cum ar fi Blue Bloods. Cazurile de crimă sunt, bineînțeles, o mare parte din acest spectacol. Dar relațiile de familie și viețile personale ale personajelor sunt și teme mari. S.W.A.T. are o stea solidă în Shemar Moore. Totuși va avea nevoie de ceva, pe lângă filmări fără minte, pentru a reuși, chiar și într-o rețea de bază.

S.W.A.T., o nouă serie dramatică inspirată de filmul de lung metraj, îl interpretează pe Shemar Moore (al doilea din dreapta) ca Daniel “Hondo” Harrelson. Un tânăr din S.W.A.T. sergent nou însărcinat să conducă o unitate tactică specializată. Care este ultima oprire în aplicarea legii în Los Angeles. Unitatea sa de elită include David “Deacon” Kay (Jay Harrington, al doilea de la stânga). Christina “Chris” Alonso (Lina Esco, din stânga), Dominique Luca (centrul lui Kenny Johnson) și Victor Tan.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
SWAT (2017)
Nota film
41star1star1star1stargray