Swades We the People (2004) Film Online Subtitrat


Regia: Ashutosh Gowariker
Actori: Shah Rukh Khan, Gayatri Joshi, Kishori Ballal
An: 2004
Gen: Drama, Indiene
IMDB: 8.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Swades We the People (2004)

Un savant indian de succes se reintoarce in satul sau de bastina pentru a-si lua doica in America si isi redescopera radacinile in acest timp.

Ashutosh Gowariker, a făcut într-adevăr acest film direct din inimă. Nu are nici unul dintre clișeele ridicole pe care le vedem de obicei când vedem o poveste despre India. El a capturat ceva care probabil nu are nici un alt film indian nu a putut – acea dragoste pentru tara ce poate fi puternica fara a face o mare nebunie despre asta. Este un film lung. Dar cred că ritmul destul de relaxant al filmului este necesar, deoarece îi dă suficient timp protagonistului, Mohan Bhargava, să vină în India (cu apă minerală și caravană) și să se îndrăgostească.

Gradul de maturitate al scenariului Swades We the People, actorilor și scenariului îl face o călătorie de proporții epice. Normalitatea filmului este ceva care ar puteasă schimbe modul în care cinematografia este văzuta. Un alt lucru bun este casting-ul, Ashutosh merită multe aplauze pentru asta, toate fețele erau apte pentru personaj. Vizual, muzica, cinematografia, pe scurt întregul echipaj merita aplauze.

PortalulTauTV.com
Swades We the People (2004) Online Subtitrat in Romana
Swades We the People (2004)
Editor's Rating:
5