Swades We the People (2004) Film Online Subtitrat


Regia: Ashutosh Gowariker
Actori: Shah Rukh Khan, Gayatri Joshi, Kishori Ballal
An: 2004
Gen: Drama, Indiene
IMDB: 8.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Swades We the People (2004)

Un savant indian de succes se reintoarce in satul sau de bastina pentru a-si lua doica in America si isi redescopera radacinile in acest timp.

Swades nu este colorat; Shahrukh nu apare într-un GAP sau POLO SPORT; nu există fotografii introductive; nu există scene romantice și nu există câmpuri cu flori galbene de lalele; Ar putea fi un timp încet și lung; Dar Swades We the People online subtitrat vă lovește unde vă doare cel mai mult inima; sentimentele patriotice și radicale ale unui individ cu intenții bune de depășire a obstacolului societal. Este strălucitor, inimă și emoționantă. Filmul “Noi, oamenii” ne face să simțim că este filmul nostru. Vedem în film ceea ce vedem în fiecare zi, locurile așa cum sunt. Este foarte contemporan și este povestea noastră.

În comparație cu Veer-Zaara, sunt ani lumina înainte. Comparațiile cu Lagaan sunt obligate să fie acolo, dar în anumite privințe este chiar mai bună decât Lagaan. În primul rând, pentru autenticitatea și viața reală se simt spre deosebire de Lagaan, care a fost o poveste fină artistică. Lagaan este vorba despre victoria emergenta si lupta impotriva cotei. Vă bucurați când o vedeți. Filme indiene online Swades se referă la trauma conștiinței unui indian, îndemnându-l să se întoarcă și să facă ceva pentru țara sa. Te bantuie destul de mult dupa ce cinematografia sa incheiat.