Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Superstition (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Mario Van Peebles, Joel Anderson Thompson
Actori: Brad James, Mario Van Peebles, Robinne Lee
An: 2017
Gen: Seriale Online, Drama, Groaza, Mister
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Superstition SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

s01e06

s01e07

s01e08

S01E09

S01E10

S01E11

s01e12


Sinopsis Superstition

Toată această situație îmi amintește de Războiul Ghost. Ambele emisiuni au personaje care manipulează situații diferit față de același traseu de suprasolicitare, iar în ambele cazuri, oamenii au decis că emisiunea aparent suge din cauza acesteia.

Nu există nici o îndoială că pilotul nu se ocupă mai mult de drame sau vibrații “oohh spooky”, la fel de mult ca în cazul acestor spectacole supranaturale. În schimb, încearcă să-și facă datoria normală așa cum este, aveți calmul acțiunii. Care apare de obicei când faceți astfel de lucruri ca un loc de muncă, lucrurile dintr-o mișcare obișnuită supranaturală ar pleca. De obicei, pentru sezonul II sau 3 pentru a se potrivi observatorii chiar dacă personajele trăiesc viața.

În ceea ce privește ritmul în unele zone, nu este atât de netedă cum ar trebui să fie, îmi amintește de un roman în felul în care sare. Dar pentru mass-media vizuală ar fi trebuit să netezi mai mult. Practic, ritmul de ritm încearcă prea mult pentru a ține pasul. Cu modul în care personajele sunt portretizate ca să lovească terenul care se desfășoară în situație. Si uneori se prăbușește. Acest lucru pare să fie cea mai mare problemă și nu este chiar cea mai importantă. Tot ce are nevoie este să stropi atmosfera potrivită și să atingi ritmul ei de a merge de la bun la mare.

În afară de asta, pilotul pare a fi o schimbare plăcută a ritmului și în timp ce nu este topurile, este un spectacol foarte util și aștept cu nerăbdare mai mult.