Supernatural (2005) Serial Online Subtitrat


Regia: Eric Kripke
Actori: Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver
An: 2005
Gen: Seriale Online, Drama, Fantezie, Groaza
IMDB: 8.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Supernatural SEZONUL 13 Online Subtitrat:


S13E16:

S13E17:

S13E18:

S13E19:

S13E20:

S13E21:

S13E22:

S13E23:


Sinopsis Supernatural

Supernatural este povestea lui Sam și a lui Dean, doi frați uniți de același destin. Ei călătoresc prin pustiul câmpiilor americane cu misiunea de a găsi și a ucide cele mai înfricoșătoare creaturi ale întunericului. De care oamenii au auzit doar din legende și superstiții. În timpul acestei lupte cu răul, Sam descoperă că are o serie de abilități paranormale.

Ciudatele sale viziuni prevestesc moartea celor din jur. Dar și apropierea pericolelor. Încurajați de propriul tată să se avânte în această aventură pentru a găsi creatura care le-a ucis mama cu mulți ani în urmă. Cei doi frați declanșează o adevărată vânătoare a demonilor: vampiri, vârcolaci și fantome, acestea sunt doar câteva dintre creaturile cu care Sam și Dean se confruntă.

Ce as mai putea spune despre acest serial este cel mai tare serial de pana acuma. Intrece absolut toate celelalte seriale care au fost vizionate de pana acum. Felicitarile mele producatorilor si scenaristilor care au initiativa de a face acest serial, de Jared Padalecki si Jensen Ackles sunt foarte talentati si foarte frumosi si sunt cei mai potriviti pentru aceste roluri. Am vazut toate seriile din supernatural inclusiv sezonul 4, am facut rost de la cineva si este fantastic, bate toate recordurile acest serial.

As dori ca pe viitor daca se poate sa apara filmul supernatural ar fi excelent, acest serial combina toate genurile( comedie, thriller, suspans etc), nu am cuvinte sa spun ce semnificatie are pentru mine serialul acesta . De asemenea am facut rost si de melodiile din supernatural sunt frumoase toate. Ar fi tare sa publice in reviste postere si articole cu ei. Parerea mea despre acest serial este una cat se poate de buna nu am mai vazut un asemenea serial in viata mea.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Supernatural (2005)
Nota film
51star1star1star1star1star