Supernatural (2005) Serial Online Subtitrat in Romana


Supernatural online subtitrat este povestea lui Sam si a lui Dean, doi frati uniti de acelasi destin. Ei calatoresc prin pustiul campiilor americane cu misiunea de a gasi si a ucide cele mai infricosatoare creaturi ale intunericului; de care oamenii au auzit doar din legende si superstitii. In timpul acestei lupte cu raul, Sam descopera ca are o serie de abilitati paranormale. Ciudatele sale viziuni prevestesc moartea celor din jur, dar si apropierea pericolelor.

Incurajati de propriul tata sa se avante in aceasta aventura pentru a gasi creatura care le-a ucis mama cu multi ani in urma; cei doi frati declanseaza o adevarata vanatoare a demonilor: vampiri, varcolaci si fantome; acestea sunt doar cateva dintre creaturile cu care Sam si Dean se confrunta.

Supernatural online subtitrat este unul dintre serialele mele preferate, il urmaresc de cativa ani si l-am reluat de cateva ori. Am corupt-o pana si pe mama sa-l vada si acum a devenit si ea fana si-l iubeste la fel de mult cat il iubesc si eu. Iubesc toate personajele, m-am atasat extrem de mult de ele, incat am plans, am ras, m-am enervat alaturi de ele, m-am implicat emotional, de parca as fi fost si eu acolo, de parca as fi participat la actiune.

Am fost profund impresionata de legatura dintre Sam si Dean, de dragostea frateasca si din moment ce am si eu un frate, inteleg perfect. Familia e familie si e tot ce conteaza.


Titlu Romania: Supernatural: Aventuri in lumea intunericului
Regia: Eric Kripke
Actori: Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver
An: 2005
Gen: Seriale Online, Drama, Fantezie, Groaza
IMDB: 8.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Supernatural (2018-2019) SEZONUL 14 Online Subtitrat:


S14E01:

S14E02:

S14E03:

S14E04:

S14E05:


Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Supernatural (2005)
Nota film
51star1star1star1star1star