Superior Donuts (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Bob Daily, Garrett Donovan, Neil Goldman
Actori: Jermaine Fowler, David Koechner, Maz Jobrani
An: 2017
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 6.5


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Superior Donuts SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E15:

S02E16:

S02E17:

S02E18:

S02E19:

S02E20:

S02E21:


Sinopsis Superior Donuts

CBS a adăugat o altă comedie la registrul său și, spre deosebire de Man Cu un plan si Kevin Can Wait (eu nu sunt încă sigur cum au amândoi s-au ales pentru sezoane complete) Superior Gogoașe este inteligent și amuzant, aducând un dialog inteligent în prim plan, fără a lua în sine prea în serios. Se potriveste bine cu doua fete rupt, ca un fel de versiune mai nouă, de sex masculin, dar mai puțin enervant.

Arthur (Judd Hirsch) este proprietarul Superior Donuts, o materie primă în cartier. Dar pe punctul de închidere din cauza unei Starbucks se deplasează în peste stradă și cartier devenind mai încet și mai gentrified. Dar, tocmai la timp vine Franco (Jermaine Fowler), un artist de stradă. Cu carisma si viziunea pentru a ajuta la salvarea magazin. El vrea să facă relevante din nou, dar trebuie să găsească o modalitate de a convinge pe Arthur pentru a ajunge la bord.

Personalitățile opuse ale lui Arthur și Franco au un “cuplu ciudat” tipic simt la el, dar într-un mod bun. Seria nu se simte datat sau neoriginal, ci mai degrabă în stare proaspătă și în timp util. De fapt, m-am trezit râzând cu voce tare, la unele dintre glumele și Jermaine Fowler are un talent real. Pentru livrarea unui pumn linie.

Serie nu timid departe de o gluma, ceea ce face terorist și glume rasiste fără să clipească un ochi. Dar livrarea fiecare este atât de rapid și hit-uri marca care nu te poate ajuta. Dar rade si asta este de 100% datorită actorilor și capacitatea lor de a ateriza o glumă.