Supergirl (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Jeannot Szwarc
Actori: Melissa Benoist, Peter O’Toole, Faye Dunaway, Mia Farrow, Hart Bochner, Marc McClure
Anul: 1984
Gen: Drama, Aventura, Actiune, Seriale Online
Durata: 124 minute
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Supergirl SEZONUL 3 Online Subtitrat:


S03E14

S03E15

S03E16

S03E17

S03E18

S03E19

S03E20

S03E21

S03E22

S03E23


Sinopsis Supergirl

Născută pe Krypton, Kara Zor-El reușește să scape de pe planetă, înainte de distrugerea acesteia. Încă de când a ajuns pe Pământ, ea și-a ascuns abilitățile pe care le împarte cu faimosul său văr, însă acum, la vârsta de 24 de ani, decide să-și accepte puterile de super om și să-și îndeplinească destinul de a deveni la rândul său o eroină.

A noastră Supergirl este nimic mai mult decât o domnișoară care pare să aibă mereu nevoie de un prinț salvator și, probabil, asta m-a enervat cel mai tare. Supergirl avea șansa să le ofere fetelor de pretutindeni un model spre care să tindă, dar s-a transformat într-o manifestare misogină a modului în care ar trebui să se poarte și să se simtă femeile.

Kara nu este o femeie independentă, Kara a preferat să-și țină puterile ascunse și să nu se folosească de ele până la vârsta de 20+, Kara a apelat instant la doi dintre prietenii ei bărbați pentru a bârfi despre puterile ei, bărbați care se poartă mereu de parcă eroina ar fi de cristal și de parcă, săraca, nu ar putea face nimic de una singură. Îi mai lipseau vreo patru pisici și un castron mare cu înghețată peste care să plângă în timp ce urmărește telenovele.

Serialul încearcă, treptat, să spargă aceste stereotipuri, dar accentuarea lor și scriitura proastă nu fac altceva. Decât să le perpetueze și să îndepărteze publicul care spera la ceva mai mult decât un show. Pe care să-l ții pe fundal cât aștepți să-ți facă prietena un sandviș (sic!).