SuperFly (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Director X.
Actori: Trevor Jackson, Jason Mitchell, Lex Scott Davis
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: 5.1


Varianta HDCAM! Se lucreaza la subtitrare!


Review SuperFly (2018)

Filmul este un remake al filmului SuperFly din 1972. Sony Pictures a avansat deschiderea thriller-ului său “Superfly”, cu două zile până pe 13 iunie, o miercuri – oferind titlul un start pe două zile pe “Incredibles 2” de la Disney-Pixar. Sony a făcut mișcarea vineri, la o zi după ce a urmărit timpuriu pe “Incredibles 2”, a indicat un weekend de deschidere de cel puțin 140 de milioane de dolari în America de Nord. Urmărirea timpurie pentru “Superfly” a indicat o deschidere în gama de 10 milioane de dolari.

Odată cu pensionarea in minte, un tânăr ce este dealer de droguri reușeste să-și stabilească un ultim job mare; în timp ce se ocupa de colegii iubitori de arme și cu poliția.

Cel mai tare lucru despre SuperFly (după cum reiese dintr-un sinopsis; o reimaginare a filmului din 1972; acum cel mai tare creator de videoclipuri muzicale; care lucrează în industrie; directorul X) este blana lungă și neagra . Este un dealeri de droguri cu o busolă morală (unul dintre puținele elemente care trebuie apreciate în remake sunt momente minore) care vrea să-și ridice “jocul” și să scoată un banet final pentru a se retrage din afacerea neplăcută; trăind viața ca un om liber.

Filmul este regizat de regizorul X în debutul său de debut și este prezentat de Trevor Jackson; Jason Mitchell; Michael Kenneth Williams; Lex Scott Davis și Jennifer Morrison. Conștientizarea neadecvată privind filmul este de 4%; cu o conștientizare totală de 42% și un “interes clar” la 33%. Originalul film “Super Fly” din 1972 a jucat rolul lui Ron O’Neal ca dealer de cocaină care încearcă să renunțe la afacerea cu droguri din lumea interlopă. Regizat de Gordon Parks; filmul de 500.000 de dolari a fost considerabil profitabil; cu box office de 30 de milioane de dolari.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
SuperFly (2018)
Nota film
31star1star1stargraygray