Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Supercon (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Zak Knutson
Actori: Maggie Grace, Clancy Brown, Ryan Kwanten
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie
IMDB: 4.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Supercon (2018)

Un grup de etichete cu ragale de foști staruri de televiziune și artiști de benzi desenate, care își trăiesc munca la convenții, hotărăsc să fure pradă de un promotor stricat și de o pictogramă anterioară a televizorului.

Ca roți Supercon online subtitrat într-un centru de convenții din New Orleans, Keith, recent divorțat și cu care se confruntă cu evacuarea, se reuneste cu câțiva membri obișnuiți pe circuit. Printre acestea se numără Matt (Ryan Kwanten); obiectul său de strivire neimpresionat Allison (Maggie Grace), un artist de benzi desenate cu părul roz, cu tort-tongued; și Brock (Brooks Braselman), cea mai gay stară a serialului macho-detectiv din anii ’70.

După un praf cu regele atractiv la marcaj, protagoniștii noștri sunt interzisi de la sediul lui Gil. Este o veste proastă pentru toți cei din punct de vedere financiar, dar Matt are o idee: cu toți cei care rulează în costume cosplay, de ce nu merg incognito și robul Supercon până la sfârșitul săptămânii, când Adam și pisica lui Gil lăsat în tort?