Super Troopers 2 (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Jay Chandrasekhar
Actori: Emmanuelle Chriqui, Rob Lowe, Lynda Carter, Brian Cox, Tyler Labine, Will Sasso, Marisa Coughlan
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Crima, Mister
IMDB: n/a


Premiera in Romania 20.04.2018! Trailer!


Review Super Troopers 2 (2018)

La granița dintre Statele Unite ale Americii și Canada izbucnește un conflict de interese, care riscă să producă daune iremediabile ambelor părți implicate. Pentru a aplana dezacordul și eventuala escaladare a neînțelegerilor sunt chemați agenții din Super Troopers. Astfel, spre propria lor surprindere, dar mai ales a superiorilor lor, Mac, Thorny, Foster, Rabbit și Farva sosesc la fața locului pentru a instaura o nouă secție de patrulă a autostrăzii pe teritoriul disputat. Numai că medotele neconvenționale de aplicare a legii ale forțelor de ordine vor produce un rezultat pe cât de greu de crezut, pe atât de neașteptat.

Jay Chandrasekhar conduce continuarea comediei Super Troopers 2 online subtitrat; așa cum a făcut-o în original. Echipa de filmare Broken Lizard a strâns 4;4 milioane de dolari într-o campanie de cultură de 30 de zile pe Indiegogo în 2015; care a văzut mai mult de 50 000 de contribuitori. A fost una dintre cele mai de succes campanii de publicitate pentru un film; alături de cele 5.7 milioane de dolari ridicate de fani pentru filmul “Veronica Mars” cu Kristen Bell.

Stimulentele de acordare pentru Super Troopers 2 online subtitrat în prima zi au inclus un titlu de producție pentru 10.000 de dolari; un rol de actor vorbitor de 10.000 de dolari; o excursie la parcul de golf cu principalii actori pentru 15.000 de dolari; iar mașina de patrulare care va fi folosită în filme pentru 35.000 de dolari . “Super Troopers 2” a întrunit obiectivul inițial de 2 milioane de dolari (stabilit de Fox Searchlight) în 26 de ore.