Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Super polițiști 2 – Super Troopers 2 (2018) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Super polițiști 2
Regia: Jay Chandrasekhar
Actori: Emmanuelle Chriqui, Rob Lowe, Lynda Carter, Brian Cox, Tyler Labine, Will Sasso, Marisa Coughlan
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Crima, Mister
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Super polițiști 2 – Super Troopers 2 (2018)

Echipa favorită a forțelor de ordine se întoarce, la cererea publicului, cu o mult așteptată continuare a adoratei comedii clasice… SUPER TROOPERS.

Când o dispută internațională apare la granița dintre U.S. și Canada, echipa Super Troopers – Mac, Thorny, Foster, Rabbit și Farva, este chemată să formeze un nou punct de Supraveghere a Autostrăzii, în zona de conflict. Urmează o acțiune de poliție cu metode de lucru neconvenționale, iar rezultatul este… SUPER TROOPERS 2.

La granița dintre Statele Unite ale Americii și Canada izbucnește un conflict de interese, care riscă să producă daune iremediabile ambelor părți implicate. Pentru a aplana dezacordul și eventuala escaladare a neînțelegerilor sunt chemați agenții din Super Troopers. Astfel, spre propria lor surprindere, dar mai ales a superiorilor lor, Mac, Thorny, Foster, Rabbit și Farva sosesc la fața locului pentru a instaura o nouă secție de patrulă a autostrăzii pe teritoriul disputat. Numai că medotele neconvenționale de aplicare a legii ale forțelor de ordine vor produce un rezultat pe cât de greu de crezut, pe atât de neașteptat.

Jay Chandrasekhar conduce continuarea comediei Super Troopers 2 online subtitrat; așa cum a făcut-o în original. Echipa de filmare Broken Lizard a strâns 4,4 milioane de dolari într-o campanie de cultură de 30 de zile pe Indiegogo în 2015; care a văzut mai mult de 50 000 de contribuitori. A fost una dintre cele mai de succes campanii de publicitate pentru un film; alături de cele 5.7 milioane de dolari ridicate de fani pentru filmul “Veronica Mars” cu Kristen Bell.