Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Super 8 (2011) Film Online Subtitrat


Gen: Mister, SF, Thriller
IMDB: 7.0
Regia: J.J. Abrams
Actori: Elle Fanning, AJ Michalka, Kyle Chandler


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Super 8

În vara lui ’79, un grup de copii dintr-un orășel din Ohio se hotărăsc să facă un film cu zombies. În timp ce filmează cu camera lor Super 8, copiii sunt martorii unui accident de tren. Scapă ca prin urechile acului de catastrofă, dar își dau seama repede că nu a fost deloc un accident.

La puțin timp după eveniment, în oraș încep să se raporteze dispariții în condiții ciudate, precum și evenimente inexplicabile. Ajutorul de șerif, Jackson Lamb (Kyle Chandler) încearcă să descopere adevărul, dar acesta se va dovedi mai înspăimîntător decît orice ipoteză și-ar fi imaginat oricare dintre ei. Filmul este regizat de J.J. Abrams după scenariul său original.

Faptul că Spielberg e unul dintre cei care au obosit de mult şi se tot repetă nu e neapărat rău – mai ales când are inspiraţia de a-şi da mâna cu J.J. Abrams, producătorul excelentului “Cloverfield”, căruia-i mai adaugă un pic de “Cocoon” şi un maldăr de “E.T.” (mai ales în finalul luat cu copy-paste din ambele două), o grămadă de “Goonies” şi câteva elemente din “War of the Worlds” – ca să fie mai picantă compoziţia moştenită de la voioasele trei titluri amintite (şi reamintite) anterior – şi multe alte ingrediente de pe la Roswell şi din epoca Războiului Rece.

Rezultatul e un film vesel şi crud, sperietor şi spectacular, şi-n multe alte feluri la fel de simpatice. Chiar dacă mai nimic nu-i nou sub soare, virtuţile de scenarist şi regisor ale lui J.J. Abrams reuşesc să combine dibaci puzderia de clişee şi să escamoteze numeroasele inadvertenţe, oferind un produs finit cel puţin satisfăcător.