Sunt un mic ticalos 2 – Despicable Me 2 (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Animatie, Aventura, Comedie
Producator(i): Cinco Paul, Ken Daurio
IMDB: 7.4
Regia: Chris Renaud, Pierre Coffin
Actori: Steve Carell, Kristen Wiig, Benjamin Bratt


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Sunt un mic ticalos 2 – Despicable Me 2

Chris Meleandri, împreună cu echipa sa, ne invită la noi aventuri comice alături de (fostul?) superticălos Gru (Steve Carell), fetițele lui adorabile, extraordinar de simpaticii năzdrăvani Minioni și… o suită de personaje noi și scandalos de nostime.

Universal Pictures și Illumination Entertainment au încântat publicul de pe tot globul în 2010 cu blockbuster-ul Despicable Me/Sunt un mic ticălos, care a adunat la box office peste 540 de milioane de dolari, devenind, astfel, al zecelea film de animație din istoria Americii ca încasări. În vara lui 2013 ne pregătim pentru un nou asalt al simpaticilor Minioni ai lui Gru.

A fost o surpriza frumoasa, in sensul ca mi-a depasit asteptarile. Rareori se intimpla ca partea a 2-a sa fie mai buna decit prima!
Ei bine, e cazul aici. Un film teribil, care are de toate: actiune, umor din belsug, sensibilitate, etc…

In gasim pe simpaticul Gru in postura de respectabil tata de familie pentru cele 3 fete, care au crescut. Micutii omuleti galbeni in salopete albastre te vor face sa rizi copios in multe momente. Apar personaje noi si extrem de haioase, precum simpatica Lucy. Este extraordinar de amuzant sa-l vezi pe Gru amorezat! De asemenea teribilul mexican care vrea sa distruga lumea si gaina lui de atac dau savoare filmului. Din fericire si spre marea satisfactie a copiilor, Gru salveaza iarasi lumea. Cum ramine cu dragostea, nu va spun!