Sunday’s Illness – La enfermedad del domingo (2018) Online Subtitrat


Regia: Ramón Salazar
Actori: Bárbara Lennie, Susi Sánchez, Greta Fernández
An: Filme Online 2018
Gen: Drama
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Sunday’s Illness – La enfermedad del domingo (2018)

Povestea Sunday’s Illness – La enfermedad del domingo o urmeaza pe Annabel (Susi Sanchez), care pare să aibă totul. E o femeie de afaceri de succes. Are un soț bogat și un loc în societate. Dar ea are, de asemenea, un secret în trecutul ei și, într-o bună zi, în timp ce găzduiește o petrecere, acel secret se afla.

După masă, Annabel se confruntă cu Chiara (Barbara Lennie), membră a personalului din sectorul alimentar, care este într-adevăr copilul Annabel abandonat de peste treizeci de ani. Fiica, care avea opt ani când mama ei a abandonat-o, nu este interesată de bani. Are o singură cerere neobișnuită: ca Annabel să petreacă zece zile cu ea într-o casă îndepărtată în munți și apoi o va lăsa singură pentru totdeauna.

Este o scena intrigantă și promițătoare, stabilind scena pentru ceva grozav. Din nefericire, restul filmului Sunday’s Illness – La enfermedad del domingo este scos și concluzia se dovedește a fi prea mică, prea târziu. Descoperirea adevăratelor intenții ale fiicei este o rasturnare de situatie decentă, dar nu este demnă de a fi vazuta pana la capat.

Acesta este probabil cel mai plictisitor film pe care l-am vizionat vreodată. Se mișcă atât de încet, incat vrei sa se termine odata. Totusi avem parte de câteva minute interesante spre final. Dar totusi nu este un film care l-as revedea.