Succesiunea – Succession (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Jesse Armstrong
Actori: Hiam Abbass, Brian Cox, Kieran Culkin
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Succession (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10


Review Succession (2018)

Logan Roy și cei patru copii ai săi controlează unul dintre cele mai mari trusturi media și de divertisment din lume. Serialul urmărește familia Roy în timp ce își contemplă viitorul odată ce tatăl lor începe să își pregătească retragerea din companie.

Familia Roy – Logan Roy și cei patru copii ai săi – controlează unul dintre cele mai mari trusturi media și de divertisment din lume. Serialul le urmărește viața în timp ce își contemplă viitorul, un viitor afectat de retragerea patriarhului din companie.

Succesiunea - Succession (2018) Online Subtitrat in Romana

Situat în New York, Succession explorează teme precum puterea, politica, banii și familia. Logan Roy, patriarhul puternic, dur și îmbătrânit, este șeful Waystar Royco, un conglomerat media internațional controlat de familia sa. Kendall Roy, fiul cel mare din cea de-a doua căsătorie, este în prezent președintele unei divizii din firmă și principalul moștenitor. Roman Roy, fratele mai mic al lui Kendall, este fiul relaxat, cu chef de distracție, care nu mai lucrează la Waystar.

Siobhan “Shiv” Roy, singura fiică a lui Logan, și cea mai mică dintre toți, are o carieră în politică. Connor Roy, cel mai mare fiu al lui Logan și singurul copil din prima căsătorie, duce o viață independentă în New Mexico. Tensiunile apar în momentul în care ziua de naștere a lui Logan se transformă într-o luptă pentru putere.

In serial ii mai gasim: Kendall (Jeremy Strong, din filmul „Brokerii apocalipsei” şi serialul „Masters of Sex”), fiul cel mare şi aparentul moştenitor; Roman (Kieran Culkin, care a jucat recent în serialul „Fargo”), fiul cel mic; Siobhan (Sarah Snook, din pelicula „Croitoreasa”), fiica.