Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Submergence (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Wim Wenders
Actori: James McAvoy, Alicia Vikander, Alexander Siddig, Celyn Jones
An: Filme Online 2017
Gen: Drama, Romantice, Thriller
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Submergence (2017)

Filmul Submergence online subtitrat este bazat pe un roman şi are în centrul atenţiei o poveste de dragoste dintre o biomatematiciană pe nume Danielle Flinders, care este fascinată de viaţa din cele mai adânci niveluri ale oceanului, şi James More, un agent secret care se pretinde expert în domeniul apei pentru a încerca să obţină nişte dovezi referitoare la activităţile celor din Al Qaeda în Somalia.

Povestea este construită în jurul unor cuvinte cheie precum „imersiune”, „adâncuri”, „întuneric” şi „lumină”, acestea fiind ilustrate prin secţiuni divergente în care Danielle explorează adâncul oceanului în timp ce James este răpit, ţinut într-o cameră obscură şi torturat de radicalii somalezi.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară la un resort luxos din Normandia şi nu le-a luat deloc mult pentru a se îndrăgosti nebuneşte unul de altul; însă împrejurările nefavorabile cauzate de meseria lor îi obligă să se despartă pentru a-şi îndeplini fiecare sarcinile de serviciu. Aflaţi amândoi într-o stare de izolare; singurul lucru care-i ajută să treacă peste greutăţi este gându-l că se vor revedea într-o bună zi.