Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  
Strumpfii 2 (2013) Dublat in Romana Online

În filmul care este o urmare a blockbuster-ului Strumpfii 2 dublat in romana, o combinație de live action și animație, vrăjitorul cel rău, Gargamel, creează niște ființe care seamănă cu ștrumpfii, dar care sunt rele și se numesc Obraznicii. El speră ca acestea să-l ajute să obțină controlul asupra poțiunii magice a ștrumpfilor. Dar când află că numai un ștrumpf adevărat poate să-i dea ceea ce-ți dorește și că numai Ștrumpfița poate să-i transforme prin magie pe Obraznici în ștrumpfi adevărați, Gargamel o răpește pe Ștrumpfiță și o duce în capitala Franței, unde, datorită adorației a milioane de parizieni, el dobândise reputația de cel mai mare vrăjitor.


Strumpfii 2 (2013) Dublat in Romana Online


Descriere film DUBLAT Strumpfii 2 (2013)

Numai Papa; Clumsy; Grouchy și Vanity pot să revină în lumea oamenilor ca să-i găsească pe prietenii lor Patrick și Grace Winslow; pentru ca împreună s-o salveze pe Ștrumpfiță! Oare Ștrumpfița; care a fost întotdeauna cam diferită față de ceilalți ștrumpfi; va lega o relație cu obrăznicăturile Vexy și Hackus; sau ștrumpfii vor reuși s-o convingă de faptul că numai dragostea lor este cu adevărat albastră?

Filmul este regizat de Raja Gosnell și produs de Jordan Kerner. Scenariul este semnat de J. David Stem & David N. Weiss și Jay Scherick & David Ronn și Karey Kirkpatrick; după o povestire de J. David Stem & David N. Weiss & Jay Scherick & David Ronn; bazată pe personajele și creațiile lui Peyo.