Stronger (2017) Film Online Subtitrat


Regia: David Gordon Green
Actori: Jake Gyllenhaal, Tatiana Maslany, Miranda Richardson
An: 2017
Gen: Biografie, Drama
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Stronger

Jeff Bauman, victimă a atacului cu bombă de la Maratonul Boston, din 2013, ajută poliția să dea de urma criminalilor în timp ce se străduiește să se recupereze după rănile fizice devastatoare.

Îl iubesc pe Jake Gyllenhaal și el oferă în această poveste inspirată de Jeff Bauman “baterea terorismului”. Majoritatea recenziilor pe care le-am citit folosesc cuvinte ca fiind “inspirationale”, “capturarea inimilor”, “simbol”, “eroic” etc. Și asta mă deranjează în legătură cu acest film. Și mă sperie și eu.

Pentru că, ce se întâmplă în acest film este adevărat? Adică, asta se întâmplă de fapt în SUA. Există un atac devastator asupra pământului american. Pentru a face față acestei situații, oamenii se îndreaptă spre patriotism. Nu mă înțelegeți rău, nu este un steag american Michael Bay, care renunță la Patriot Fest. Însă separarea unui supraviețuitor, lăsându-l să renunțe la un steag la un joc sportiv, să-l țină în picioare, oamenii să plângă, oamenii plângând și să-i spună tot ce-i dă domnului All American spunându-i că “a bătut terorismul” … un pic prea mult.

Dar din nou, acest film prezintă lucruri reale. Acest film nu este (într-adevăr) peste partea de sus, nu exagerat. Scăpând steagurile, cântând bannerul Star Spangled înainte de jocurile sportive, oamenii însemnau din inimile lor că “terorismul nu a câștigat”. Să spunem că este calea americană, nu?