Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Stratton (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Simon West
Actori: Gemma Chan, Connie Nielsen, Tyler Hoechlin
An: Filme Online 2017
Gen: Actiune, Thriller
IMDB: 4.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Stratton (2017)

Bazat pe personajul romanelor lui Duncan Falconer, Stratton online subtitrat urmărește povestea lui John, un agent al serviciului secret britanic de informații, cufundat într-o cursă contra cronometru pentru a opri un grup de teroriști care intenționează să folosească o armă biochimică într-o capitală. John, un agent special cu o reputație letală, este dedicat combaterii terorismului într-o conspirație internațională.

Agentul MI6 Stratton, se infiltrează împreună cu coechipierul său Marty într-un laborator iranian pentru a intercepta arme biochimice mortale. Această misiune extrem de complexă decurge spectaculos de prost, iar în haosul generat, Marty este rănit mortal. Înapoi în Londra, el primește informații că un fost operativ sovietic, Barovski, a devenit un trădător periculos.

Considerat mort în ultimii 20 de ani, se crede că Barovski intenționează să se răzbune pe foștii săi șefi, folosind arme chimice furate. În aceste condiții, el și echipa lui trebuie să demonstreze toată pregătirea și experiența lor într-o cursă contracronometru menită să oprească o catastrofă de neimaginat.