Jaf contra cronometru – Stolen (2012) Online Subtitrat


Gen: Actiune, Crima, Drama
Producator(i): David Guggenheim
IMDB: 5.5
Regia: Simon West
Actori: Nicolas Cage, Malin Akerman, Josh Lucas


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Jaf contra cronometru – Stolen (2012)

Filmul urmărește aventurile lui Will Montgomery (interpretat de Nicolas Cage), un maestru al hoțiilor, condamnat la opt ani de închisoare, după ce fusese tras pe sfoară într-un jaf care nu decursese conform planului. Odată eliberat, el este gata să lase în urmă trecutul criminal și să-și refacă relația cu fiica sa, Alison Loeb (interpretată de Sami Gayle).

Foștii complici ai lui Montgomery precum și agentul FBI Tim Harlend (interpretat de Danny Huston); sunt convinși că prada – acțiuni în valoare de 10 milioane de dolari – a fost ascunsă de Montgomery; înainte de a fi condamnat. Ca să pună mâna pe acțiunile furate; vechiul său partener de jafuri; Vincent (interpretat de Josh Lucas); o răpește pe Alison; răscumpărarea fiind cele zece milioane. În ziua de Mardi Gras; el o ascunde pe fetiță în portbagajul izolat fonic al unui taxi; un loc unde fata este aproape imposibil de găsit.

Montgomery are la dispoziție o singură zi pentru a plăti răscumpărarea de 10 milioane; deși banii nu sunt în posesia sa; în ciuda a ceea ce cred Vincent și agentul FBI. În consecință; Montgomery are o singură opțiune: să se încreadă în instinctele sale și să se alieze din nou cu un alt fost complice: frumoasa; inteligenta și atrăgătoarea Riley Jeffers (interpretată de Malin Akerman). Împreună; cei doi trebuie să plănuiască un nou jaf; pentru ca Montgomery să-și recupereze fiica… Până nu e prea târziu!