Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Stitchers (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Jeff Schechter
Actori: Emma Ishta, Allison Scagliotti, Kyle Harris
An: 2015
Genuri: Seriale Online, Crima, Drama, SF
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Stitchers SEZONUL 3 Online Subtitrat:


S03E01

S03E02

S03E03

S03E04

S03E05

S03E06

S03E07

S03E08

S03E09

S03E10


Sinopsis Stitchers

Kristen (Emma Ishta) din Stitchers 2015, este o tanara recrutata intr-o agentie guvernamentala sub acoperire, pentru a intra in mintile recentilor decedati, folosindu-le amintirile pentru a investiga crimele si descifra misterele care altfel ar fi mers in mormant. Alaturi de Kristen lucreaza Cameron (Kyle Harris), un neurolog genial a carui pasiune pentru program este evidenta in lucrarea sa. Programul secret este condus de Maggie (Salli Richardson-Whitfield), un veteran calificat de operatiuni sub acoperire, si Linus, un tehnician imatur social.

Astazi vreau sa va vorbesc despre un nou serial pe care am inceput sa il urmaresc de cateva saptamani. Este vorba despre Stitchers serial online subtitrat, poate ati auzit si voi de el. Pana acum are doar 5 episoade, fiind lansat in 2 iunie, dar pare destul de interesant in ciuda notei pe care o are pe ImDB. Acolo, in jur de 3000 de useri i-au oferit nota de 6,4 dar eu sincer cred ca merita mai mult. Este un serial de genul Sci-Fi, dar din punctul meu de vedere mai mult o da inspre comedie. De ce intra el in categoria Sci-Fi?

Pai, ideea de baza a serialului este ca o agentia secreta a dezvoltat, cu ajutorul unor tineri, o tehnologie care ii merita unei persoane sa intre in memoriile recente ale unei persoane recent decedate. Pentru ca “stitch-ul” sa reuseasca trebuie ca persoana sa nu fie decedata de mai mult de cateva zile pentru ca atunci memoriile sale se distrug si nu mai pot fi interceptate atat de bine. De asta ei se conecteaza la memoriile unei persoane destul de repede. Scopul? Pai, scopul pana acum a fost sa rezolve diverse crime care erau cam dubioase. Multe asa-zise sinucideri au fost descoperite ca fiind de fapt crime sangeroase si multe altele.