Natură moartă – Still Life (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Uberto Pasolini
Actori: Paul Anderson, Andrew Buchan, Bronson Webb, Eddie Marsan, Tim Potter
Anul: 2013
Gen: Drama
Durata: 92 minute
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Natură moartă – Still Life (2013)

Meticulos până la limita maniei, John May este un funcționar de primărie însărcinat să descopere cele mai apropiate rude ale celor care au decedat în solitudine. Când din departamentul său se fac concedieri, John trebuie să impresioneze cu un ultim caz: începe o călătorie care îl face în sfârșit să-și trăiască viața.

In momentul în care acceptă că viața lui poate fi mai frumoasă, pare că se luminează cumva, când apar mugurii înfiripării unei posibile iubiri, JOhn May face o greșeală. Renunță, inexplicabil, la meticulozitatea lui recunoscută. Singur în viață, dar plin de prieteni apoi.

Filmul este frumos; este un film lent; axat pe imagini; în care lait-motivul mie îmi pare a fi mersul cu trenul. Am crezut că Dl. May este mai în vârstă; multe gesturi tipicare; o meticulozitate relaxantă pentru mine; discret; inteligent; dar și ușor trist; desuet; atemporal . Bunul lui simț îl incomodează atunci când alege să se identifice cu răposatul din cazul investigat si face pipi pe mașina șefului. Nu o face din răzbunare; ci mai degrabă ca o dovadă că nu e fraier.